PR CUAET
-
Прийшов лист на рескедюлинг, були дати на жовтень-листопад 2024 року в Оттаві.
-
У мене такого не було з «Дією». Якщо Ви в банку брали кредит, або оформляли щось серйозне - то врят чи може бути ПОМИЛКА В БАНКУ! Є ще такий реєстр ОБЕРІГ, можливо в них помилка… /я не знаю точно, чи вони мають пряме відношення до «Дії». Адже, до РЕЗЕРВ+ то вони мають пряме відношення/.
-
Підкажить будь-ласка, якщо ви подавали на візу та у вас проживають родичі. Ким приходиться наприклад вашому чоловіку/дружини ваші родичі(сетсра/брат) - OTHER чи RELATIVE ?
-
Через веб форм
-
Він в Торонто і моргіча немає
-
Доброго дня. Чи в когось є зразок заповненої форми IMM 5546, для тих хто проходив військову кафедру?
-
Він теж купив житло без пр в ванкувері чи торонто? Ви ж мені саме на це відповідаєте?
-
Можно ли сканить цветным документы?
-
В мене не прикріпили. Запитали ще раз ,коли офіцер відкрив анкету. Написала,що я відправила виправлення через веб форму, але вислала листом ще раз. Отримала еліжібіліті через пару днів
-
Так
-
Немає за що. Головне Дотримуйтесь форматів, що рекомендує IRCC.
-
Вітаю, підкажіть чи плануєте ви надавати інформацію або послуги для країн Азії?
-
Зробіть фото і якість буде вища.
-
Спасибо
-
Думаю можливо. У IRCC порталі фото є кольорові від аплікантів.
-
Ні загально відповіла. Кожен кейс кожне рішення індивідуально.
-
Мій меседж був у тому що я не уявляю собі людину яка в ванкувері купила велике житло без ПР, та ще й заплатила 20% такс зверху. Цей стейтмент робить всю цю історію про "донецьких айтишників" не дуже переконливою. Ну принайні для мене
-
Це погано. Будуть сумніви 😔
-
В мене ось так зараз Чи може мені через самбміт краще ще раз зробити ? Я тепер заплуталась
-
Я працюю в CBSA ATIP, ми скануємо і пересканємо усі доки. Якщо є сумніви, то аналісти звязуються з подавником. І просять кращої якості документ
12 Jan 2024, 17:45
282030/448143
7 minutes ago