PR CUAET
-
Дякую 😊
-
До моїх паперів ще не дібралися, все ще просто у статусі Отримано
-
Здравствуйте! Подскажите, пожалуйста, есть у кого похожая ситуация? Подача на федеральный уровень по программе RNIP 21 апреля, AOR 13.06,25.07-биометрия, 26.07- засчитали медицину, дозапрос документов,01.08 pre arrival letter и тишина… как скоро можно расчитывать на получение portal 1, или какие нибудь движения по аппликации ? Спасибо!
-
Дякую Вам за таку корисну ПОРАДУ!
-
Добрый вечер! Читала где- то в группе, что если закончился срок по WP и подались на новый на сайте IRCC, но еще не получили на руки, то мы имеем право работать. Можете скинуть ссылку с официального сайта где об этом написано? Заранее благодарю!
-
Ось тут ваша відповідь😁
-
Благодарю Вас за ответ, я понял. ПОЗДРАВЛЯЮ!!! Пусть это станет добрым началом для Вас!
-
Спасибо 👍
-
Вітаю,якщо є слот до 16 років,чи приймуть доньку 17 років(виходить,що їй потрібен слот після 16)?
-
О 8 утра треба дзвонити і буде результат
-
Дякую за відповідь!
-
Так 20 відсотків повертають же ж пр отриманні пр. Якщо є зайві 20 відсотків та впевненість в подальшому пр, то може бути
-
Дякую Вам за відповідь! Вчора, протягом всього дня намагалися з дружиною до них додзвонитися… Мабудь, нам не пощастило. Тому, подумав сьогодні, може їм краще кудись написати і задати це питання… АЛЕ, НЕ ЗНАЮ КУДИ І ЯК?
-
Якщо Ви подаєте найвищу ступінь спеціаліста на приклад, то вказувати тільки спеціаліста, тобто 1 рік
-
Скоріше за все не приймуть, їй треба слот від 16
-
Добрий день. А підкажіть, будь ласка, якщо вже дохід більше 30 тис. І зараз планую зареєструвати general partnership. То мені треба спочатку GST зареєструвати і потім партнерство. Чи це без різниці?
-
Дякую!
-
Це написано в одному з листів які вам приходили на ваш аккаунт, там говориться про те що ви можете працювати до такого то числа, або ж до того як винесуть рішення по вашій заявці
-
У нашої сімʼї WP закінчується приблизно через рік /а у малого сина - йому 6 років, то через місяць/. Будемо подаватися на продовження Work Permit /нажаль, тепер вже платно/. Адже, поки почнуть розглядати нашу Заявку на PR - МИ ОПИНЕМОСЬ В СТАТУСІ НЕЛЕГАЛІВ!
-
Підкажіть плз, хто мав недавно інтервʼю в локації, яка відрізнялась від тої, яка була вказана в ds-160, ви заново заповнювали ds-160 і мали дві форми з собою чи жодних змін не робили?
12 Jan 2024, 17:45
282072/458828
4 minutes ago