PR CUAET
-
❌🇨🇦❌Причини позбавлення статусу постійного резидента (PR) в Канаді _________________ Як постійний резидент Канади, ви маєте багато прав, але є обставини, за яких ви можете втратити свій PR-статус. 📆Невиконання вимог щодо проживання Потрібно проживати в Канаді мінімум 730 днів (2 роки) протягом будь-якого 5-річного періоду. 👮♂️Серйозні злочини Засудження за серйозний злочин (покарання від 6 місяців) може призвести до депортації. 🚫Шахрайство або неправдива інформація Отримання PR через неправдиві відомості — причина анулювання статусу. ❌ Програш апеляції Якщо ви програєте апеляцію на рішення про позбавлення PR, статус буде втрачено. ☑️Добровільна відмова Можна добровільно відмовитися від статусу, якщо більше не плануєте жити в Канаді. 🚨Небезпека для національної безпеки: Дії, що загрожують безпеці Канади, можуть призвести до втрати PR. ⚠️Статус біженця скасовано: • Якщо підстави для надання притулку визнані фальшивими або більше не існують. 🇨🇦Отримання громадянства Після отримання громадянства Канади статус PR автоматично скасовується. 🍁🍁🍁 Важливо дотримуватися всіх вимог, щоб зберегти свій PR-статус! _________________ #maple_chronicles #prcuaet #кленові_історіі #українцівканаді🇨🇦🇺🇦 #ukrainecanada #canadaimmigration #імміграціявканаду
-
🍁🍁🍁 Інформаційний пост🍁➡️ Причини позбавлення статусу постійного резидента (PR) в Канаді (текст під відео)
-
Добрий вечір) відповіді не знаю, але маю питання. В якому консульстві подовжили? Та які документи надавали? За 2 місяці до закінчення вашого паспорту ?
-
🍁🍁🍁 Інформаційний пост🍁➡️ Причини позбавлення статусу постійного резидента (PR) в Канаді (текст під відео)
-
-
Вітаю, дитині 6 років, навчається в школі, подала на стаді перміт в кінці серпня, так як старий візітор закінчився ще 20 серпня. Сьогодні прийшов дозапит, що батьки мають надати дозвіл на те що дитина може знаходитись в Канаді та подорожувати без батьків до Канади, та з дозволом завантажити наш укр паспорт. Але ж я позначала, що це стаді для школяра, та усі документи надала, та мій ворк перміт підгружала, як і потрібно було,підкажіть будьласка как бути, що я маю їм надати?
-
! Щоб за навчання не платити, то подаватися /РОБИТИ ЗАЯВКУ/ треба на цьому сайті /даю посилання нижче/. А вже після цього йти туди фізично з оригінальними документами, після запрошення цього закладу на зустріч з Вами. www.admissionfp.com/
-
Ottawa (adult): Available slots on: 2024-10-18
-
Ottawa (adult): Available slots on: 2024-10-18
-
Вітаю, ви коли зареєструєте general partnership у вас буде окремий business number і GSt для нього.
-
За 2 місяці, копія обох паспортів, резерв та заява, в Едмонтоні
-
Заповнювала і в мене видає форму imm 5669, але написано imm5569, я вже цілий день і цілий вечір шукаю і її нема.