PR CUAET
-
Вітаю, дитині 6 років, навчається в школі, подала на стаді перміт в кінці серпня, так як старий візітор закінчився ще 20 серпня. Сьогодні прийшов дозапит, що батьки мають надати дозвіл на те що дитина може знаходитись в Канаді та подорожувати без батьків до Канади, та з дозволом завантажити наш укр паспорт. Але ж я позначала, що це стаді для школяра, та усі документи надала, та мій ворк перміт підгружала, як і потрібно було,підкажіть будьласка как бути, що я маю їм надати?
-
! Щоб за навчання не платити, то подаватися /РОБИТИ ЗАЯВКУ/ треба на цьому сайті /даю посилання нижче/. А вже після цього йти туди фізично з оригінальними документами, після запрошення цього закладу на зустріч з Вами. www.admissionfp.com/
-
Ottawa (adult): Available slots on: 2024-10-18
-
Ottawa (adult): Available slots on: 2024-10-18
-
Вітаю, ви коли зареєструєте general partnership у вас буде окремий business number і GSt для нього.
-
За 2 місяці, копія обох паспортів, резерв та заява, в Едмонтоні
-
Заповнювала і в мене видає форму imm 5669, але написано imm5569, я вже цілий день і цілий вечір шукаю і її нема.
-
Нарешті дістався до компʼютера. Ось приклад Attestation de travail для ноку 21233 - Веб дизайн - версія 2021 року.