PR CUAET
-
Скажите пожалуйста писать ли все поездки в Европе которые без штампов? это просто по памяти
-
Спасибо
-
Дякую! Це потрібно моєму татові, але він не говорить англійською, чи можу подзвонити я?
-
Якщо мі ворк перміт дійсний ще пів року, чи можна його продовжити, чи дадуть ВП на той самий термін? Дякую
-
Нет, вернут все документы с пометкой, что нужна информация с резерв+
-
Якщо він їде зараз і вам треба скасувати виплати , то треба дзвонити. Бухгалтер може це зробити також за нього.
-
Будьте поруч. Так . Ви можете спілкуватися за нього якщо ви зареєструйтесь як representative .
-
Мали б продовжити. У моємо випадку був до 11/2025, подавалися маючи ще 1.5 роки в запасі. На днях продовжили до 09/2027
-
Можливо можна іншим способом?
-
Это единицы лучших из лучших, 80% айтишников получают 50 - 70к. В Канаде бабло рубят не айтишники, а сантехники и электрики, кому сертификация нужна)
-
Повірте я як ніхто інший в курсі які зарплатні в айті в Канаді. Можу також порекомендувати поцікавитись зарплатами в нефтянці, або почати з найнижчої зарплати сімейного лікаря ( від 250к). Може краще роскажете більше про цю історію, звідки та від кого ви про неї почули та чи точно всі факти там присутні? Вони часом не з паспортом днр подались там? :)
-
Щиро дякую за допомогу!
-
Це напевно не брокер
-
PR заявку подали у січні і досі не отримали нічого, окрім email, що “application was successfully submitted “. Навіть AOR не має. Що це може значити?
-
Дякую!
-
Дякую , а немає посилання на сторінку?
-
Скоріш за все 15 жовтня але для більш точної інформації краще стежити за повідомленнями на їх сторінці у фейсбуці
-
Підкажіть будьласка коли наступні слоти будуть в Торонто ?
-
Бо щось вже довго паспорт передається DHL…
-
Окей, я напевно теж наберу їх
12 Jan 2024, 17:45
282303/454211
9 minutes ago