PR CUAET
-
Там зазвичай просто викликають по прізвищу, тож якщо у вас є слот ви будете відображатись у них в системі. Але на всяк випадок так, можете роздрукувати листа або скріншот з записом слоту.
-
Возможно не по теме, если у меня заканчивается ворк пермит и я подался на новый и срок ожидания превысит мой текущий пермит, какие дальше действия? Смогу ли я продолжить работать или это 100% увольнения, так же смогу ли я вообще находиться на территории Канады и что вообще делать, может кто сталкивался. Знаю что вроде бы дают 90 дней на восстановление статуса
-
Дякую.
-
Можете роздрукувати повідомлення, яке прийшло на електронну пошту або скріншот з вкладки Активні запити
-
Тобто вони самі надішлють коли паспорт буде готовий? Мені треба просто чекати?
-
Ви оплачуєте доставку лише тоді, коли паспорт вже готовий. Там консульство має спеціальний бланк вам надіслати
-
І останнє питання. Вже прочитала тут що треба якось оформити доставку готового паспорту з України в консульство в Едмонтоні. Пишуть що треба через DHL. Це все треба одразу притподачі документів оформляти і як це можна сплатити одразу? Дякую
-
Надіслати можна лише дитячий паспорт. Адже тут не потрібно залишати відбитки пальців.
-
Дякую!
-
Вам потрібно контролювати процес. Потім пишете до них, що хочете оформити доставку паспорта. Вони вам дадуть бланк.
-
Imm5604 форма разрешение для ребенка от второго родителя
-
Це недостовірна інформація.
-
З березня 2024 року консульства в Канаді не пересилають паспорти ні дитячі, ні дорослі. Забирає паспорт особисто той з батьків хто його подавав.
-
Значить кожне консульство має власні правила.
-
Українці Хто подавався по гуманітарній програмі? Ви робили психологічну оцінку Документ IRCC??? Бо ми подавались рік тому та за цей документ перший раз чуємо А сьогодні від психолога почули що ми повинні були отримувати та подавати цей документ І я зараз просто в шоці сиджу
-
Забирати може будь хто з батьків
-
Коли ви замовляли відправку паспорта на свою адресу і в якому консульстві?
-
Можливо комусь йдуть на зустріч...
-
Сьогодні мій чоловік забрав паспорт доньки, хоча подавала я. Писала доручення на нього, вони не дивились його навіть. Але то було Торонто, у Едмонтоні свої правила завжди🤦🏽♀️
-
Вчора при подачі в Едмонтоні на дитячий паспорт наголосили, що забирати має той з батьків хто подає.
12 Jan 2024, 17:45
282345/453237
3 minutes ago