PR CUAET
-
Це недостовірна інформація.
-
З березня 2024 року консульства в Канаді не пересилають паспорти ні дитячі, ні дорослі. Забирає паспорт особисто той з батьків хто його подавав.
-
Значить кожне консульство має власні правила.
-
Українці Хто подавався по гуманітарній програмі? Ви робили психологічну оцінку Документ IRCC??? Бо ми подавались рік тому та за цей документ перший раз чуємо А сьогодні від психолога почули що ми повинні були отримувати та подавати цей документ І я зараз просто в шоці сиджу
-
Забирати може будь хто з батьків
-
Коли ви замовляли відправку паспорта на свою адресу і в якому консульстві?
-
Можливо комусь йдуть на зустріч...
-
Сьогодні мій чоловік забрав паспорт доньки, хоча подавала я. Писала доручення на нього, вони не дивились його навіть. Але то було Торонто, у Едмонтоні свої правила завжди🤦🏽♀️
-
Вчора при подачі в Едмонтоні на дитячий паспорт наголосили, що забирати має той з батьків хто подає.
-
Зможете будь пояснити Ґрунтується на темі війни ? Правильно
-
Це тільки тим потрібно чій кейс на цьому грунтується.
-
Всем доброй ночи.подскажите пожалуйста :как быть если название института и специальности не влазеет при заполнении заявки? там ограничения 17букв
-
Спасибо
-
Дякую Ви так багато сказали Єдиний ♥️
-
Це вам зможе пояснити консультант... Я на жаль в цьому не компетентний.
-
Бо у нас йде війна з доказами але робимо акцент на тому як ми розвиваємося тут Бо думали так краще
-
Сказав, що знаю) В моєму кейсів ніяких психологічних оцінок немає... У когось є звіти від психологів, але це в основному стосується діток, які отримали плихологічні травми при обстілах чи в окупації. Ще є якісь інші підстави...
-
В 2022 році ми замовляли в іншій країні. Нам самі передзвонили і запропонували відправити на домашню адресу, адже не потрібно відбитки пальців.
-
Зрозуміла
-
До березня 24 року в Канаді також відправляли паспорти, але ніхто нікому не звонив і не пропонував. Якщо ти хочеш отримати по пошті ти заздалегідь готуєш заяву, купляєш конверт і при подачі оформлюєш доставку. З часом все змінюється. Тому бажано в цьому чаті давати тільки перевірену тут в Канаді інформацію. І не вводити людей в оману. Дякую за розуміння.
12 Jan 2024, 17:45
282356/447539
2 minutes ago