PR CUAET
-
Для статистики : 04.01.24 Подача документів . 09.10.24 Запит на біометрію 🥳
-
Підскажіть, будь ласка, як виглядає aor? В листі його пришлють чи як? Там буде Application : , чи AOR: ?
-
Всім привіт. Місяць назад був в США по програмі ю4ю 2 тижні. І з деяких причин вернувся в Канаду. Чи є якись варіант вернутися назад в США по ю4ю? Десь попадалося , шо є якісь варіанти, але зараз не можу знайти.
-
ви мабудь погано дивились, ЗП в США справді вище, але з пошуком работи в ІТ там ще гірше ситуація (деяки там 1 рік не можуть знайти), бо США переходить массово на аутсорс, ніхто не хоче платити по 150-200к річних якщо за ці грощі можна навіть з Ванкувера найняти 2 спеців, або 3х зі Східної Европи, я вже не кажу про Індію чи Вʼєтнам
-
Доброго дня. При оформлені на бенефіти (всі), хто отримує гроші.? Хто подав чи між батьками ділять. Мова йде про джеесті та кліматичними.
-
Дякую. Це проблема чи ні , коли подасть чоловік на ці виплати?
-
Скажіть будь ласко Павел, якщо ми хочемо брати на 30 років нам звертатись до брокерів тільки 15 грудня щоб вони могли розрахувати на 30 років моргедж, так як ще цей закон не вийшов ще а тільки 15 грудня Дякую
-
Все классно, но в последние время лично я столкнулась с тем, что работодатель тупо отказывает в документах для пр или не берет на работу без пр. Не все могу выучить французский. Я например вообще его не понимаю пробовала учит несколько раз и не понимаю его
-
Доброго дня. Підскажіть будь ласка..якщо відмовили в продовженням ВП. Що порадите...дякую
-
Чи валідна ваша біометрія, можна подивитися тут: onlineservices-servicesenligne.cic.gc.ca/extapp/bioStatusQuery
-
Доброго дня Скажіть а є там такий файл work experience in Canada. Що туди грузити? Бо лист від роботодався я загрузила до employment
-
А у перекладі який документ указується? Переклад з копії чи з оригіналу?
-
Телефонний план, наприклад.