PR CUAET
-
Єхуууу Друзі 4.01.2024 подача 9.10.2024 запит на біометрію 🥰🥰🥰
-
Якщо замовити доставку то через СК часу приходить
-
А яка причина відмови? Ви щось не правильно заповнили чи причина обʼєктивна?
-
А чого це до хитрожопих має бути особливе ставлення? Є правила які прописані на сайті: - щоб податися потрібен запис на прийом (а ці влізли в чужу чергу хоча інші люди чесно ловили слот) - пільгові категорії можуть податися без слоту але треба попередньо записатись і отримати дату і час - продовження паспорту відбувається не раніше ніж за два місяці до закінчення паспорту І в чому консульство тут не праве якщо ці "особи" лізли поперек всіх правил вважаючи себе особливішими за інших?
-
Друзі тепер купа питань 😵💫 Перше ми переїхали (тепер я можу прилінкувати справу і змінити адресу) але біометрію можу здати без проблем на новому місці? І ще запит на чоловіка та дружину ще було 2 дітей 11 та 13 (на момент подачі) На них немає , але старшій вже 14 ось виповнилось (наче з 12 треба здавати ? І ще ми змінили паспорти та візитор рекорди дітям , це все їм треба якось вислати ?
-
Добрый день всем. Подавал отца(папа был в Канаде при подаче)+маму в одном пакете 4.01.2024. Сегодня 9.10.2024 пришел запрос на биометрию, но только отцу… пытаюсь понять, мы что-то пропустили, или маме позже прийдет?