PR CUAET
-
🍁🍁🍁 Інформаційний пост🍁➡️ 🍂 IRCC анонсує : Медичний огляд для імміграції продовжено до 5 жовтня 2029 року (текст під відео)
-
🍁🍁🍁 Інформаційний пост🍁➡️ 🍂 IRCC анонсує : Медичний огляд для імміграції продовжено до 5 жовтня 2029 року (текст під відео)
-
-
-
Message from user Наталья has been removed because this user is in spam list (???)
-
Дуже дякую
-
Проплочуєте квитанцію і заяву відскановуєте і на електронну пошту консульства надсилаєте.
-
Дякую. Спробую…
-
Доброго дня. Під скажіть будь ласка чи здавали Ви якісь екзамени для того щоб стати Member in Training? І яка у вас сфера? Дякую!
-
Якщо що, я абсолютно не вважаю гуманітарну легким способом отримати ПР. Я в неї вклала дуже багато зусиль, часу і грошей. Я рада була б проходити по економічним, але ні, не проходжу. При майже ідеальній англійській, вищій освіті і понад двом рокам канадського досвіду
-
І ще одне. Є реально різні обставини. Спокійно переїхали з Європи до Канади (не засуджую, мали право) з фінансовою подушкою — це одне. Повна сімʼя з хоча б двома дорослими — це друге. Одна мама з дітьми, що бігла натурально від війни — це третє. В перших двох випадках місця для маневрів набагато більше