PR CUAET
-
Підкажіть може є якесь відео на ютуб як на номінацію заповнити аплікацію? Щоб не налажати
-
До чого тут це? Люди досі деякі чекають на ПР.
-
Я телефонувала щодо запрошення на біометрію, на яке вже другий чекаю. Сказали, що з анкетою все ок, чекати далі, така затримка нормальна. 🤦
-
А хто ще в процесі отримання PR і не може податися для своїх рідних?
-
Підкажіть, будь-ласка, якщо в дитини і ворк і стаді перміт, я подаю окремими заявками. І якщо я на стаді перміт обрала статус student, то чи не буде питань, що на ворк перміт я оберу статус воркер? І якщо вона ще не працювала, то ставити n/a в графах роботи?
-
Супер! Дуже дякую ❤️❤️❤️
-
выше я постила все вопросы(скринами с анкеты ) их там до 10 штук,зайдите в файлы группы и посмотрите.
-
у чаті також кидали всю інформацію. скористайтесь пошуком
-
так у меня 56
-
Дякую вам. Може хтось ще підкаже?
-
Там одна анкета... Зайдіть і подивіться на сайті.
-
Коли буде написано що " доставлено до дипломатичної установи" а це може тягнутись навіть до 3 місяців, якщо ви звісно не замовите якусь прискорену доставку
-
Ну 30 відкрили ж програму. Люди ж щось заповнили? Ось на це є може відео якесь?
-
Так, крім «чекайте» більше ніякої інформації не отримала теж
-
Звідки будуть відео, коли ще й вибірки не було і нікому ще не давали кабінет для заповнення?
-
у детей в секции работа можно прописывать учебу можно одновременно иметь и wp и sp.
-
Уже прилетіли, але податись ще не можемо, то що? 🤷♀️
-
Если штамп просто пересечение границы мы же это не пишем как путешествия?
-
Понятненько. Спасибо
-
Якщо рідні хотіли в Канаду, то 2 роки працювала CUAET і вони могли прилетіти та отримати вже PR.
12 Jan 2024, 17:45
282789/437095
less than a minute ago