PR CUAET
-
🇨🇦🇨🇦🇨🇦 🚨🚨🚨 Date and time of round: October 09, 2024 at 14:22:23 UTC CRS score: 539 (Canadian Experience Class) Invitations: 500
-
З різних причин. Ми, наприклад, відмовились коли чоловіку ІтА прийшов. Відсоток таких не великий, але він завжди є
-
Є люди що отримували ІтА але не подавалися/відмовлялися
-
Дякую. Ми також наближаємося до такого часу очікування(((
-
Tie breaking = працює якщо декілька людей мали ідентичний бал. Хто після tie breaking - не отримає ІтА До решти це відношення не має
-
Не зовсім розумію. В аплікації основний тато- був у Канаді на момент подачі, мама була в Україні тому її подавали разом з його аплікацією і платили за двох. Я же не міг її подавати іншою аплікацією і давати misleading information що вона тут є на момент подачі 🤷🏽♂️
-
Мене власне цікавить схоже питання: по OINP Job Offer Foreign Worker Stream сплата 1500 - це за сім'ю чи за одного апліканта дорослого, і ще потрібно буде сплатити за всіх депендантів? Бо на Експрес ентрі наче сплачується 1500+ за кожного спауз і ще щось там за дітей 🥲
-
Так, дякую, я уже знайшла оце саме - слава богу, що туди клікнула і побачила, що заповнювати треба, а то б витратила час чекаючи, що ще щось прийде 🤣 Часу на подачу звичайно небагато, але в документів все-таки менше, ніж на федеральний Експрес ентрі.
-
Доброго дня, скільки часу ви очікували на файнал десіжен?