PR CUAET
-
Ну залишилося приблизно 1000 квот в цьому році, а ще багато заяв з лютого не розглянуті, так що в цьому навряд
-
Консультанти.
-
А якщо я полечу на відпочинок. Там вкажу, що я за межами Канади. Вкажу дату прильоту. Так можливо?
-
Чекаємо з чоловіком ще з 28 березня Так хвилююся ….. здається що вже всі все отримали
-
В 20м году был хороший момент для покупки, когда ставки были низкие и цены упали. Думаю будет и ещё.
-
Дякую
-
Що в ньому?
-
А там же ще є портал 2.
-
Як я вас розумію. Всерйоз починаю розглядати варіант одружитись з кимось і так взяти PR
-
Ні, вам потрібно буде чекати картку за межами Канади
-
Підкажіть будь-ласка в якому форматі треба робити sworn declaration щоб вилучити з заявки чоловіка?
-
Трішки не так, статус втрачається після підтвердження ecopr. Тому мабуть ви можете їхати.
-
Доброго вечора, підкажіть, будь ласка, як можна відправити додатковий документ онлайн на дитячі виплати, мені сьогодні сказали в CRA, що потрібно відправити додатково Work Permit онлайн, але не пояснили як це зроби( Всі документи надсилала звичайною поштою. Можливо хтось знає, як це зробити. Дякую 🙏
-
Доброго всім вечора О 20:00 будемо відмовлятися від двух слотів на 17.10 та 29.10 на дорослі паспорти у місті Оттава
-
Ми подавались на зняття обмеження по медицині , цікаво продовжать термін WP чи дадуть на той самий термін
-
Я тоже жду с марта
-
Будемо чекати разом :) та ж сама ситуація, чекаємо з березня
-
Вам нужно просто ответить что вы не в Канаде ,во время отдыха и по прилету назад написать что вы прилетели
-
Добрый вечер! Подскажите на какой сайт подорваться на Грин карту. Благодарю
-
Добрий вечір Чи комусь дзвонили по даному номеру (403) 569-1439 на рахунок візи?
12 Jan 2024, 17:45
283233/432103
less than a minute ago