Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 772.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr Kaminskyi
    wrote on last edited by
    В gs key. Додати кожного по UCI номеру без дефісів.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alina Zvgrdn
    wrote on last edited by
    Доброго вечора. Через скільки хто скільки чекав відповіді, якщо подавали запит через кризову форму. В мене тиждень вже мовчать. Дякую. Чи взагалі вони відповідають чи ні?
    1 Reply Last reply
    0
  • t6092319790T Offline
    t6092319790T Offline
    Marta
    wrote on last edited by
    Міграційний консультант @OstapBosak спеціально зробив пост на цю тему‼️‼️‼️ t.me/prcuaet/82571/279271 Вчора обновили сторінку з правилами подачі для CUAET: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures.html А саме додали вже тепер офіційне підтвердження що подаватися на продовження можуть ті хто отримав CUAET до Лютого 2024го, і хто прибув в Канаду до кінця Березня 2024го. Інструкції з подачі на новий чи продовження старого перміту можна знайти тут: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit-march-31.html Судячи з інформації на сайті подаватися на новий перміт можна до кінця березня 2025го року. Якщо на ваших пермітах залишилося менше року, я б рекомендував подаватися вже зараз. Якщо ж у вас 1,5-2 роки є в запасі, можливо є зміст почекати і податися пізніше, щоб максимально продовжити час перебування в Канаді. Якщо вам потрібна наша допомога в подачі заявки, звертайтеся
    1 Reply Last reply
    0
  • t6092319790T Offline
    t6092319790T Offline
    Marta
    wrote on last edited by
    Прийшло повідомлення тільки по кризовій формі - і то тільки те що вони передають наше повідомлення в інший департмент. По веб формі взагалі нічого не прийшло.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5146342443T Offline
    t5146342443T Offline
    Anna
    wrote on last edited by
    Підкажіть будь ласка чи працює вже ця норма про роботу роботу для інтер. студентів до 24 годин за межами кампусу, замість 20 годин. На IRCC не знайшла цієї інформації. Якщо у когось є лінк на офіційний джерела - поділиться будь ласка
    1 Reply Last reply
    0
  • t643913523T Offline
    t643913523T Offline
    Віталій
    wrote on last edited by
    Вітаю! У якому вигляді повинен бути дозвіл від батька для неповнолітньої дитини, для відвідування Канади з мамою(не іміграції, тільки в гості туди і назад)? В описі на сайті вказано додати «letter”. У нього є якась форма? Текст від себе, чи повинен бути завірений нотаріусом чи існує якась певна форма? IMM5604 на скільки я розумію з назви для іміграції, а не для туристичної поїздки. Батько знаходиться не в Україні. Дитина з мамою в Україні. Чи підійде варіант листа від руки (без завірення)? Або завірити текст «своїми словами» у місцевого нотаріуса і перекласти у сертифікованого на англійську? Дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • t428314739T Offline
    t428314739T Offline
    Alla
    wrote on last edited by
    Я вже 3,5 місяці чекаю на запрошення на біометрію для двох депендантів. Запрошення прийшло тільки на мене, як головного апліканта. Не вистачило сил в офіцера тицьнути на кнопочку тричі.((( Дзвонила вже три рази в IRCC, питала. «Гарячі говорячі голови» кажуть- чекайте!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Halyna Shmyhelska
    wrote on last edited by
    Зі США потрібно зробити FBI report .
    1 Reply Last reply
    0
  • t458633071T Offline
    t458633071T Offline
    Anna Kurdiukova
    wrote on last edited by
    Мені здається я зрозуміла чого дозапит паспорта, в нас був скан тільки першої сторінки, а думаю що треба повний розворот. Відправили через web. Дякую всім за відповіді
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Serhiy
    wrote on last edited by
    Хтось подавався на новий ворк перміт із продовженим паспортом?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Maximus
    wrote on last edited by
    Якщо дружина самозайнята. Чоловік купив автомобіль в кредит, вона їм користується. Можливо списувати на затрати страховки, заправки, ремонти, платежі по кредиту?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Т В
    wrote on last edited by
    відмінні специ пройдуть по іншим програмам, тому.. чи писати в гуманітарній аплікації, саме так, " відмінний спец"- вирішувати вам.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Serhii
    wrote on last edited by
    Привязать заявку как и до этого на федерале
    1 Reply Last reply
    0
  • t155054102T Offline
    t155054102T Offline
    Elena 🇺🇦
    wrote on last edited by
    ничего не нужно, ни апостиль, ни заверение. можно писать сразу на английском и переводить не придется правила: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/visit-canada/minor-children-travelling-canada.html образец: travel.gc.ca/docs/child/consent-letter_lettre-consentement-eng.pdf
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Inna
    wrote on last edited by
    Даже если не писать. Можно ли в принципе исправить информацию о работе, которую указали при подаче заявки на CUAET?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Т В
    wrote on last edited by
    Думаю, що вже ні. Ті дані вже зафіксовані. Вони в системі є.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Inna
    wrote on last edited by
    Дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Raisa
    wrote on last edited by
    Підскажіть будь ласка,доставка виготовленого Закордонного паспорта з України ,замовляється самостійно ? За допомогою DNL? Коли подавала документи на паспорт для дітей ,консул (Едмонтон ) сказав перевіряйте стан оформлення на сайті за своїм номером ,який я отримала .нічого за доставку не було сказано .тепер читаючи групу я розумію що потрібно це робити самостійно.відпоііді на мої емейл з консульства немає
    1 Reply Last reply
    0
  • t2122262993T Offline
    t2122262993T Offline
    WatchDog Clone Robot
    wrote on last edited by
    Message from user Катя has been removed because this user is in spam list (???)
    1 Reply Last reply
    0
  • t1292778737T Offline
    t1292778737T Offline
    Катя
    wrote on last edited by
    В поucкe пapнepoв для coтpyднuчecтва, вoзмoжeн дoxoд бoлee З99 дoллapoв в дeнь, пuшuте + в лuчный чaт.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags