PR CUAET
-
@OstapBosak повторю питання бо відповіді не знайшла. Підкажіть будь ласка як діяти в цій ситуації. Я подаю аплікацію для своїх батьків-пенсіонерів. У батька у свідоцтві про народження стоїть дата народження 6 вересня, а у всіх інших документах (укр паспорт, закордонний паспорт) - 10 вересня. Краще надати свідоцтво про народження, укр паспорт і написати лист-пояснення що у свідоцтві помилка? Чи краще надати тільки укр паспорт і лист-пояснення що свідоцтво загубилося і відновити не реально так як архіви 70річної давності не збереглися. Наперед дякую за пораду.
-
2-3 недели
-
В Канаді є?
-
Чи я правильно розумію: Якщо довідка з України була отримана, коли людина вже певний час знаходилась в Канаді безвиїзно і більше не поверталась в Україну, то такая довідка вважається безстроковою? (Звичайно, офіцер може запросити свіжіше)
-
Дякую! Скажіть будь ласка які документи у канадського родича можуть запросити? Я хотіла б одразу їх додати. -паспорт/id -доказ що родичі(свідотство) -доказ що проживає в канаді(підкажіть наприклад які це можуть бути докази🙏🏼) -щось ще?