PR CUAET
-
Message from user Ангелина has been removed because this user is in spam list (???)
-
Привет есть взаимовыгодное предложение.Обязательное знание русского и умение обращаться с телефоном !!! Заинтересованых жду в личные сообщения
-
Доброго дня, чи не було в когось практики щоб на федеральному етапі (в рамках розгляду PR) просити подовжити статус одного члена родини на той час поки розглядається заявка? Бо це ж знущання якесь. Коли подавалися у всіх був нормальний статус, але час спливає. Окрему заявку на подовження статусу члена родини ще не почали розглядати і з PR тягнуть. А потім скажуть що у вас же ось статус сплив
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/mandate/policies-operational-instructions-agreements/public-policies/excempt-ime-2024.html Так
-
Куда обращаться по поводу программы для украинцев в Канаде "соединение семьи"
-
Ваше повідомлення перенесено до відповідної гілки.
-
Галина можна зателефонувати до ircc, спитати, чи все в порядку. А взагалі, за ціює програмою дійсно повільно розглядають
-
Скажіть будь ласка, а якщо відмовлять в ПР, чи якась сума повернеться? Чи все згорає?
-
Message from user Milana has been removed because this user is in spam list (???)
-
Всем привет. Есть возможность пасивного заработка!! Времени нужно не много, зарабатывать можно с любого устройства. В среднем доход от 400$ в неделю. Пишите в личные.
-
Another one bites the dust...! Banned Milana.
-
@mailananivikova [6637259782] заблоковано.
-
/ban
-
Дякую
-
Message from user Ксения Гурова has been removed because this user is in spam list (???)
-
Предлагаю вступить в новую команду по паcсивному зарaботку удaленно, приятная прибыль ежедневно, подробности в сообщениях, с 20 лет
-
Що відомо коли вийде нова програма Home Childcare для babysitter? І який job offer повинен бути якщо працюю в сім'ї?
-
Right of PR повертають. Можливо є виключення якісь, не вивчала нюансів
-
Дякую ❤️
-
Я вже думаю що можливо запит на біометрію для депенданта повинен прийти на його імейл, а не основного апліканта? Хоча кабінет то один і основний аплікант повинен отримувати усі листи. Я ще раз спробую сьогодні додзвонитися, вчора трубку кинули …
12 Jan 2024, 17:45
Post 283532 of 385970
3 minutes ago