PR CUAET
-
Галина можна зателефонувати до ircc, спитати, чи все в порядку. А взагалі, за ціює програмою дійсно повільно розглядають
-
Скажіть будь ласка, а якщо відмовлять в ПР, чи якась сума повернеться? Чи все згорає?
-
Message from user Milana has been removed because this user is in spam list (???)
-
Всем привет. Есть возможность пасивного заработка!! Времени нужно не много, зарабатывать можно с любого устройства. В среднем доход от 400$ в неделю. Пишите в личные.
-
Another one bites the dust...! Banned Milana.
-
@mailananivikova [6637259782] заблоковано.
-
/ban
-
Дякую
-
Message from user Ксения Гурова has been removed because this user is in spam list (???)
-
Предлагаю вступить в новую команду по паcсивному зарaботку удaленно, приятная прибыль ежедневно, подробности в сообщениях, с 20 лет
-
Що відомо коли вийде нова програма Home Childcare для babysitter? І який job offer повинен бути якщо працюю в сім'ї?
-
Right of PR повертають. Можливо є виключення якісь, не вивчала нюансів
-
Дякую ❤️
-
Я вже думаю що можливо запит на біометрію для депенданта повинен прийти на його імейл, а не основного апліканта? Хоча кабінет то один і основний аплікант повинен отримувати усі листи. Я ще раз спробую сьогодні додзвонитися, вчора трубку кинули …
-
Не виходить додати свою аплікацію в gc key У когось була така проблема?
-
Дякую, я мала на увазі лист, який я маю написати про себе при подачі
-
В мене була. Я телефонувала в ircc та в телефонному режимі лінкували разом з оператором.
-
А можна скрін, номер форми чи ще шось більш конкретно. Важко відповісти на досить абстрактне питання, коли форма не перед тобою
-
Тут питали не про рекомендаційний лист, а лист від свого імені
-
если у вас хоть одна буква не соответствует тому, как зафиксировалось в системе или нужно заглавными, а вы пишите маленькими, то не залинкуется. если система сама поменяла вам место рождения или еще что, то не залинкуется
12 Jan 2024, 17:45
283538/426745
about a minute ago