PR CUAET
-
Що відомо коли вийде нова програма Home Childcare для babysitter? І який job offer повинен бути якщо працюю в сім'ї?
-
Right of PR повертають. Можливо є виключення якісь, не вивчала нюансів
-
Дякую ❤️
-
Я вже думаю що можливо запит на біометрію для депенданта повинен прийти на його імейл, а не основного апліканта? Хоча кабінет то один і основний аплікант повинен отримувати усі листи. Я ще раз спробую сьогодні додзвонитися, вчора трубку кинули …
-
Не виходить додати свою аплікацію в gc key У когось була така проблема?
-
Дякую, я мала на увазі лист, який я маю написати про себе при подачі
-
В мене була. Я телефонувала в ircc та в телефонному режимі лінкували разом з оператором.
-
А можна скрін, номер форми чи ще шось більш конкретно. Важко відповісти на досить абстрактне питання, коли форма не перед тобою
-
Тут питали не про рекомендаційний лист, а лист від свого імені
-
если у вас хоть одна буква не соответствует тому, как зафиксировалось в системе или нужно заглавными, а вы пишите маленькими, то не залинкуется. если система сама поменяла вам место рождения или еще что, то не залинкуется
-
Подскажите пожалуйста, по ожиданию номинации, я подалась 29 июля 24 статус - получено, в конце августа- на рассмотрении и до сегодняшнего дня, кто то по опыту может сказать это нормально? Я звонила в сентябре и мне просто сказали ждите.
-
добавить можно через вебформу
-
t.me/prcuaet/1783/305011
-
И Ещё вопрос -можно добавить документы после подачи ? Если да,то как это делается ?в кабинете личном есть возможность или куда высылать?У нас справку об отсутствии судимости будут делать не меньше 2 -х месецев..
-
Доброе утро. Подскажите , пожалуйста,есть какие-то требования к переводам документов? Можно перевести у украинских переводчиков без нотариального заверения и подать ?
-
Tak!
-
А где ее взять ?
-
Саме на ПР ніяк, можна лише до ІтА
-
Я додала у кінці аплікації разом з подачею усіх документів. Через місяць дали wp ще на 3 роки.
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/news/2024/04/canada-to-introduce-new-rules-around-off-campus-work-hours-for-international-students.html
12 Jan 2024, 17:45
283548/438222
4 minutes ago