PR CUAET
-
В мене була. Я телефонувала в ircc та в телефонному режимі лінкували разом з оператором.
-
Tak!
-
Саме на ПР ніяк, можна лише до ІтА
-
Я додала у кінці аплікації разом з подачею усіх документів. Через місяць дали wp ще на 3 роки.
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/news/2024/04/canada-to-introduce-new-rules-around-off-campus-work-hours-for-international-students.html
-
Так звісно, LMIA це лише як приклад, ну і чи не єдиний спосіб з менше ніж 507 вирости одразу на 539
-
Так, як, власне, і інші фактори : збільшився стаж, здан новий іспит мови, навчання, тощо.
-
Все приходить на імейл головного апліканта. Подзвонити звичайно можна. Відпішиться, якщо щось цікаве скажуть!😉 Бо декільком головам з IRCC, було, мабуть, скучно і вони мені пробували теорії вигадувати: 1. «а може ви не проплатили?» (проплатили все одразу), 2. «а може депендантам не треба біо здавати» (люди: 15 років і 49 років), 3. «А може це тому, що чоловік і донька в Україні?» (донька в Канаді) 4. «А… ну тоді ми не знаємо! Тоді чекайте!» Тобто вони дійсно веселі іноді бувають, ці «балакаючі голови» з IRCC. Але мені щось невесело від розуміння, що в наступний раз, Який буде через 9 місяців, офіцер відкриє аплікацію, побачить, що не вистачає 2-х біометрій, тицьне дві кнопочки і знов її закине на 9 місяців. Тобто на рівному місці + 9 місяців очікування з чиєїсь халатності.((( Дзвоніть, може Вам щось більш розумне скажуть!
-
1. Листи від клієнтів, там писати обов’язково години, скільки сплатили, і обовʼязки, так. Виписки з банків щоб довести що обовʼязкові кошти були реально сплачені, податкові виписки. 2. В вас чітко має набратися мінімум 1560 годин, якщо буде менше - до СЕС вам не попасти. Навіть якщо пропустить система, а офіцер побачить менше кількість годин - може бути дискваліфікація по фактору eligibility.