PR CUAET
-
Дякую за посилання Годину сиділа все що тільки можно пробувала ніде не працювало змінити адресу По цьому лінку прийняли , дякуююю❤️
-
Привіт. Нарешті мій новий паспорт приїхав до Оттави. Коли його замовляла, то також сказали купити конверт dhl, сказали що вишлють його на адресу проживання, щоб не їздила лишній раз. Зараз дзвонила до Оттави, сказали, що маю забрати паспорт лише особисто, а конверт мені повернуть. Що за лохотрон? Це у всіх так зараз чи тільки мені так «повезло»? Дякую ☺️
-
Дякую Вам велике!
-
До останнього дня візи в’їзд!
-
Новий паспорт є, просто на день вильоту лишиться 2 тижні діючої візи у старому паспорті, ось що лякає.
-
Раніше і справді була послуга з відправки паспорту на адресу але кілька місяців тому її відминили і тепер паспорт треба забирати особисто.
-
Дякую
-
Потрібно. Паспорт і свідоцтво про народження. Їх добавлять в others
-
Щиро дякую вам!
-
так медицина і паспорт громадянина - різні речі.
-
В чек листі нема медицини) а її бажано прикласти Також краще платити за біометрію відразу Щоб потім було швидше
-
у ірсс є вся інформація громадянина
-
Я керуюсь чек листом 🤷♀️
-
Мені сказали 2 консультанти що потрібно.
-
один файл спереду і сзаду pdf
-
Питання по фото. Одне фото має бути в електронному вигляді jpg+pdf документ де фото спереду і поруч з-заду з даними? Чи тільки спереду+ззаду?
-
Паспорта громадянина немає у чеклисті. Тільки для аплікантів.
-
Просто адрес і дані?
-
Теперь понятно. А то я подумала что вы подавали и маму к себе как депендант 🤣
-
Я сын канадец. Подавался папа(ну я естественно все документы собирал/загружал), и папа прикрепил жену(мою маму) как депендант 😄. Как-то так
12 Jan 2024, 17:45
283750/412113
29 minutes ago