PR CUAET
-
Навряд чи хтось реально розраховує на нижче 500 Але хоча б стабільно 505-510 А не 540😱
-
Доброго дня. Порадьте імміграційного юриста, Альберта
-
Тут вже всіма перенасичені
-
Шукайте на Indeed
-
-
У мене було так. І це мені ще повезло, бо у дівчат, у яких в один день зі мною був виготовлений паспорт, він, нажаль, не потрапив до дип. пошти🤷♀️ Тому мабуть краще DHL
-
Мені прийшов Copr туди де ми відповідали на портал 2. Куди мав прийти моєму чоловікові, котрий в Україні?
-
В котрий з них
-
Так
-
Гілка Контактів: t.me/prcuaet/247885
-
В кабінет.
-
Вже було 510,509,507 Коли подавалась я був 561, тож працювала над своїм CRS. Пройшла по виборці 525 зі своїм 530 балом.
-
-
Дякую усім) Підкажіть, будь ласка, як замовити DHL на відділення в Торонто. Дякую
-
А мне подруга говорит, сделай визу за пару дней и поеду в сша купи автомобиль, там лучше и дешевле. 883 дня я уже гражданство Канады получу 😂😅
-
Туди ж, в портал основного апліканта. Це відбувається після того як цей депендант виконав всі дії з імейла (вклейка візи, фото і тд)
-
Доброго дня) подала заявку на продовження ворк перміту, сьогодні прийшло повідомлення що я не оплатила 255$ тому заявку відкладено, при заповненні заявки я додавала скріншот де вказано що до березня ми можемо продовжити його безплатно, що робити???
-
Торонто
-
А яке у вас консульство?
-
Отак виглядає імейл, в ньому лінк на кабінет
12 Jan 2024, 17:45
283864/429785
3 minutes ago