PR CUAET
-
Пригадала що коПР роздрукували у посольстві і віддали разом з візою у візовому центрі. Ви вже вклеєли візу?
-
Добрий день, хтось знає коли буде дипломатична пошта у Торонто ?
-
Також в чаті писали, що не потрібно вказувати подорожі в Україну, коли живеш в Канаді, консультанти сказали потрібно
-
Але портал 2 ми заповнювали тільки для тих хто в канаді... тільки на них і був копр. Нічого не розумію. Ми шось не так зробили?
-
Можна)
-
Безперечно. Але вона питала про можливість запису, а не здачі документів.
-
Так, спитайте. Це великий лист, довгого формату, не а4. А фото відправляли для картки також?
-
Бо так прописано в інструкції до форми
-
Прийшов портал 2 😎 Питання чи можна залити ті самі фотографії що заливали до цього при подачі? Фотографії цього року робили у Січні Вже десь писали про це але не можу знайти
-
Пільгові категорії повинні раніше через електронну пошту отримати дату та час візиту, інакше ризикуєте просто покататися.
-
а вы по дорослому слоту подавали документи на дитину?
-
Головне що прийшло)
-
Так, видають паперову чернетку і олівець
-
думаю більше ролі грають офіси і те як офіцери працюють :)
-
Все як у всіх - якщо більше 10тис готівки треба декларувати. Proof of Funds не питають (але його у вас напевно і не вимагали як в інлендерів)
-
Подивіться тут, тут багато консультантів залишили свої данні і багато хто працює майже з усіма провінціями, не обовʼязково брати тільки тих хто знаходиться тут t.me/prcuaet/247885
-
Дякую. Я дивлюся тут у усіх різні строки. Ну і в нас 3 людини в подачі, може тому
-
А шо стосовно фінансів шось питають?
-
Хто здавав IELTS на комп'ютері. Скажіть будь ласка, там коли робиш слухання, дають можливість робити якісь нотатки коли слухаєш, на папері, чи деінде? Взагалі під час комп тесту, дають якусь паперову чернетку?
-
А, довгувато :( Але вітаю!
12 Jan 2024, 17:45
283899/427446
2 minutes ago