PR CUAET
-
Добрий день! Дорогі колеги, Чи можете порадити, будь ласка, на рахунок подачі заявки? Я заповнила на сайті все, але боюсь переходити далі і підтвердити відправку. 1. Як підтвердити мій досвід роботи з України? Чи треба трудову книгу, виписки по зарплаті і тд? 2. Я 22 жовтня десь отримую WES сертифікацію. Мені слід ще чекати до моменту, як я буду мати документ на руках? 3. Я працюю на федеральний уряд, але в 2025 році очікуються вибори. Пропрацювала тут з травня 2022 і буду працювати до кінця строку депутата. Чи не буде проблемою, що не може бути наданий джоб офер? 4. Як отримати номінацію від провінції? Я знаходжуся в Онтаріо. Дякую заздалегідь 🫶🏻
-
Так - ви праві. Уважно перечитала ще раз - після державних коледжів дають PGWP
-
Торонто, а які питання, я не дорослого роблю на дитячий слот.То по дитячому не приймають дорослих, так як треба робити відбитки і фото, а це час.
-
В кого була сімейна заявка на продовження пермітів, з яким інтервалом приходив апрув для членів заявки після correspondence letter? В понеділок прийшов лист на двох членів з інтервалом 16 хвилин, сьогодні в одного члена на сайті статус approved, в другого все ще submitted, жодні листи не надходили
-
Всім доброго дня! Скажіть будь ласка, куди відправляти паспорт на продовження візи дитині і стаді перміту? Прийшло повідомлення, що нашу заявку схвалено і потрібно відправити паспорт. Куди і на яку адресу його відправляти?
-
Дякую - актуально. Але це дещо про інший ворк перміт, С не PGWP. Це про обмеження видачі ворк пермітів для дружин чи чоловіків студентів, які вчаться. Раніше видавали всім, а зараз ворк перміт дружині чи чоловікові студента дають лише коли вони вчаться а магістратурі або аспірантурі. А PGWP дають всім студентам крім приватних коледжів.
-
1. Деталі: Документи для підтвердження стажу роботи: Які документи ? Які вимоги? Reference Letter для підтвердження досвіду роботи для імміграції: Вимоги, Оформлення, Терміни 2.так 3.головне щоб був референс летер згідно з вимогами 4.створювати ЕЕ аккаунт, якщо Онтаріо в вас буде зацікавлена - вони вам надіть NoI і тоді ви зможете податися на номінацію Онтаріо PNP EE = Human Capital Priority Stream.