PR CUAET
-
Угу, за волмарт и макдональдс битва на смерть с местными тинейджерами
-
А Ви коли подались?
-
Привіт! Хто має досвід, яким чином можна повідомити про зміни в документах, коли подав заявку на peq (а саме, нові дитячі паспорти. Тобто не принципова зміна, яка ні на що не впливає, але ж все одно треба повідомляти, як я розумію)
-
Все прийшло окремими листами
-
Альберта Едмонтон шукаю роботу права 4 клас досвід роботи на Forklift , EJack and Tug
-
я уже прочитала, что вы подались 2 недели назад. бесплатно было до марта. сейчас уже платно
-
Добрый день, как правильно заполнить о школе область исследования?
-
Cuaet
-
вы когда подали анкету? вы вьехали в канаду по визе cuaet или по обычной турвизе?
-
Цікаво, а нащо ви додавали скріншот "до березня безкоштовно" якщо подалися 3 тижні назад?)
-
Ось деталі: PGWP 🍂 Нові правила для студентів у Канаді на решту 2024 і 2025 роки! Обмеження кількості мість; Зміни в мовних умовах; Зміни в політиці PGWP; Зміни умов на дозвіл на роботу для подружжя; Яку роль відіграє провінція. (Текст в описі під reels) SOWP : 🍂 IRCC анонсував: йде скорочення кількості дозволів на роботу по Spousal Open Work Permits.
-
Запити эти были отдельным письмом/документом? Или все в одном письмо про eligibility?
-
В нас є proof of employment Чи то має бути само reference letter?
-
значить моя помилка. але я вказала 🤷♀️
-
eservices.cic.gc.ca/epay/orderSummary.do ні, просто оплатіть і додайте чек про оплату їм
-
А ну все вірно
-
Привет) Может кто-то посоветовать сертифицированного онтарийского переводчика?
-
По чеклісту - тільки 0191. На практиці також є люди хто отримав елігібіліти і пр тільки з 0191 по дітям. Дозапитів наче не було на свідоцтва в таких випадках
-
указывать лишние поездки не есть ошибкой. многие вещи в анкетах имеют целый спектр вариантов и все они правильные и допустимые. и спорить, какой правее, просто трата времени
-
Хотілося б😊
12 Jan 2024, 17:45
283984/437760
4 minutes ago