PR CUAET
-
Я планую робити драфт сама, а потім просто замовити перевірку документів в консультанта, це не дуже дорого, але врятує від помилок
-
Прочитайте повідомлення тут у чаті за 1.10.2024 Там багато хто поділився досвідом, як упіймали слот😉
-
Я не можу вам надати з двох приводів: у кожного своя ситуація та мої персональні дані я не дам. Я описав вище, основний зміст.
-
Спробуйте тут пошукати atio.on.ca/directory/
-
Тут розписані всі критерії та бали які можна за них отримати
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/eligibility/criteria-comprehensive-ranking-system/grid.html
-
Per ability, тобто окремо за кожну reading writing і тд
-
Добрий день. Скажіть будь ласка, де відповідати на запитання, коли прийшов портал 1, прямо в електронній пошті, чи треба реєструватися в цьому порталі по посиланню?
-
Добрий день, чи хтось робив реевалюацію лісенінг? Розумію, що перевіряв комп'ютер і шанси малі, але там є наприклад бали від 33 до 35 то має бути 9 clb, і від 35 до 38 має дати 10 clb. Тобто якщо людина отримала 35 балів чи можна розраховувати на підвищення з 9 до 10clb?
-
Мені приходив до запит до елиджибл. А на ці форми сьогодні. Можливо тому, що ми елиджибл отримали в червні, а сину 18 виповнилося лиш в кінці серпня.