PR CUAET
-
Окрім того можете прикласти до анкети також виписки по рахунках мами та же гроші є хоч вона і не працює.
-
В саму низу листа.
-
Ви не вказали ні міста, ні те який саме паспорт вам потрібно виготовляти) Вся інформація доступна на офіційному сайті консульства/посольства
-
Нема за що, never give up 😀
-
Підкажіть будь-ласка заповнюю форму rc66,там де вказувати дітей,вказувати старшу дитину якій виповнилося вже18 років теж чи тільки молодших?
-
Дякую, так це лист еліджибілиті, чи лист із AOR?
-
Значить, одну справу можуть обробляти кілька офіцерів.
-
Лист з eligibility
-
Теж сьогодні виготовлений🎉, подавалися 4 жовтня, а 10 вже зробили, круто💪
-
Я думаю що так, бо цей номер був на елиджибл і на до запиті за тиждень до нього. А от сьогодні вже зовсім інший.
-
Чи є можливість замовити DHL для двох паспортів, щоб йшли однієї посилкою, чи так не працює?
-
У нашої мами був інший номер, після еліджибілиті 3 місяця повна тиша ( відповіді на відправлені документи теж не було) AL 16902 Humanitarian Migration (HM) Toronto | Migration Humanitaire (MH) Toronto
-
Маю питання. Чи впустять дитину по visitor visa в Канаду за два місяці до її завершення? Є новий паспорт, але візи нової там ще немає.
-
Дуже дякую
-
А в мене з 18го портал 2 і досі тиша... Похоже Монреаль пійшов на затяжні канікули.
-
Только шо глянул. Все запросы были от одного номера
-
Десь біля 2 тижнів, чи може й швидше. Не пригадую вже))
-
добрий вечір. Будь ласка порекомендуйте 🙏🙏🙏Чи можливо подати на візу дитині без ухваленого стаді перміту? ВІЗА закінчилась в серпні . Стаді перміт чикаємо з грудня 2023 року.( звінки та звернення в кризов форму не допомгають)😢
-
Так, на сайті DHL є така опція
-
А скажіть ще, будь ласка, через скільки приходить портал 2, та скільки часу є на відповідь? Вчора отримав портал 1 і хочу завтра на тиждень виїхати у відпустку.
12 Jan 2024, 17:45
284151/472589
about an hour ago