PR CUAET
-
Чи є можливість замовити DHL для двох паспортів, щоб йшли однієї посилкою, чи так не працює?
-
Маю питання. Чи впустять дитину по visitor visa в Канаду за два місяці до її завершення? Є новий паспорт, але візи нової там ще немає.
-
Дуже дякую
-
А скажіть ще, будь ласка, через скільки приходить портал 2, та скільки часу є на відповідь? Вчора отримав портал 1 і хочу завтра на тиждень виїхати у відпустку.
-
Ну як це не потрібно? Всі перетини кордонів потрібно вказати за останні 10 років або з 18 років якщо людина молода. Я у Румунію ходила пішки у магазин - туди і назад по одному дню, в це теж вказувала.
-
Тема: «БІЖЕНСТВО: що варто знати?» Привіт усім! Запрошую вас до прослуховування мого наступного ефіру з чарівною, жіночною та професіоналом власної справи - міграційним адвокатом Інною Коган. Ми ефірі ми піднімемо важливу тему: «Біженство: що варто знати», обґрунтуємо всі за і проти, в саме головне розвіємо всі міфи. Готові? Тоді анонсую перелік тез, про що будемо говорити: 1. Біжинство: з чого почати; 2. Всі плюси та мінуси оформлення біженства в Канаді; 3. Процес біженства та алгоритм дій 4. Які документи варто готувати для оформлення 5. Від піара до громадянства: для офіційних біженців Ставте нагадування, нотуйте список питань і звісно, не пропустіть цікавий ефір вже 10 жовтня о 8:00 pm
-
@prcuaetua
-
Планую відповісти вже звідти. Ще раз дякую.