PR CUAET
-
Краще не ризикуйте, пишіть на портал 1 що будете відсутні до дати повернення. Бо чітких термінів немає
-
@prcuaetua
-
мені прийшов по почті через 5 днів
-
Планую відповісти вже звідти. Ще раз дякую.
-
зачем привязывать вп к новому паспорту? абсолютно без разницы, на какой паспорт выдан вп. он выдается вам, а не вашему паспорту
-
Join Zoom Meeting us06web.zoom.us/j/83532952208?pwd=UOy2qb5gEakCfliTQr1F0rb8J9q69C.1 Meeting ID: 835 3295 2208 Passcode: 358258
-
хоть в последний день визы
-
Добрий вечір. Мій паспорт прибув в Торонто. Хотіла дізнатися ,як його отримати а тут сюрприз... Потрібно знову ставати в е-чергу та ловити слот. Це що нові покращення? Хтось вже забирав готовий паспорт в консульстві? Як це можна зробити.
-
Всі ПНП ЕЕ дають +600
-
Обіцяли наприкінці жовтня
-
«Прохідного» балу по ЕЕ не існує в принципі І вам система не нарахує 1200 чи більше 600 без провінції Щодо балів - субʼєктивно. В когось 9999 може умовно дати 37 балів, комусь 16. Це також залежить від інших критеріїв аплікації Тому перевіряйте саме ваш кейс через оф калькулятор
-
перед одобрением вп и вам придет такое письмо
-
Ні... Ви плануєте подорож?
-
Як виглядає лист що біометрія дійсна , бо у нас вона у аплікації є оновлена, бо здавали на пр але ніяких листів не приходило що вона дійсна
-
Доброго дня. Скажіть якщо маю два диплома (бакалаврат Україна, магістратура Польща) різних спеціальностей чи можу я додавати їх разом у WES чи потрібно робити два окремих запити?
-
добрый день. подскажите, кому-то засчитывали биометрию, которую вы сдавали при подаче на CUAET?
-
мені консул сказала, що поки що не вступило в силу по запису забирати.Як і раніше-жива черга
-
Я в які дні та години можна забрати? Я сьогодні хотіла дізнатися, а там по слотах. Це з якого числа вони так будуть видавати.
-
Скажіть, будь ласка, а скільки зараз оброблення заявки на візу, якщо продовжувати на основі діючого ворк перміта? І чи має значення, що до закінчення ще рік?
-
На пр она не подходит
12 Jan 2024, 17:45
284176/427496
4 minutes ago