PR CUAET
-
Вітаю! Коли ви подалися на федеральний етап?
-
Потрібно бути впевненим , що є ті 35. І спробувати
-
🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠 Запрошуємо вас на безкоштовний вебінар, де ми детально розглянемо можливості імміграції: Nova Scotia, New Brunswick та Prince Edward Island 🇨🇦 Вебінар буде присвячений: ▪️Atlantic Immigration Program (AIP) ▪️Провінційні програми Nova Scotia, New Brunswick та PEI (PNP) ▪️Програми для критично важливих працівників (Critical Skilled Workers) 📅 27 жовтня 🔘Nova Scotia: 7 PM 🔘Toronto: 6 PM 🔘Edmonton: 4 PM 🔘Halifax: 7 PM ❗️Для тих, хто вже проживає в Атлантичній Канаді, або планує переїзд для спрощеного отримання ПР (постійного резидентства). Атлантичні провінції враховують досвід роботи не лише в Канаді, але й у інших країнах та провінціях, що може значно полегшити процес імміграції❗️ us06web.zoom.us/webinar/register/WN_s2ayr37ZS12E6QLEjETuxg#/registration
-
Щиро дякую
-
да я как бы и не претендую на это ))) два месяца назад мы оплатили подачу на PR, включая и сдачу биометрии ))) ждем приглашение так сказать. просто интересно и хочется понять, как так что наши биометрии, которые мы сдавали еще во Львове для визы, я вижу сегодня в нашей аппликации
-
Якщо відповісте що в Канаді піде процесс на Portal 2. Після P2 можуть вже анулювати візу
-
А між порталами?
-
В мене від порталу 2 до e-copr пройшло всього пару днів.
-
а в когось є така інформація але про Оттаву?