PR CUAET
-
А навіщо їм запит на фінанси?
-
Звісно зробила, був запасний план якщо дитину не візьмуть я мала подати свої документи.
-
Ого, другий раз за цей тиждень свято на нашій вулиці ))) виходить рівно 11 місяців від саміту до еліджібіліті UPDATE для статистики: Подача - 12 листопада AOR + запит на біо - 8 січня Біо пройдена - 12 січня Запит на мілітарі - 7 жовтня (відправили пояснення 08 жовтня, чому не служили Еліджібіліті + запит на фінанси - 10 жовтня (дали 30 днів на відповідь) 1 аплікант (чоловік), Торонто
-
Дякую
-
Так. Мої подавались 4 січня отримали запит на біометрію 9 жовтня
-
Але ж відповісти все одно доведеться, еге ж? Бо погрожують, що відмовлять у ПР, якщо не надамо пояснення
-
В будь якому випадку, головне - без проблем повернутися😁
-
Цікаво , що буде все ж бо отримав взагалі по цій програмі маленький % людей і це якось насторожує
-
это шаблон из гуманитарной программы, который они не хотят менять. лень им. и так сойдет
-
Більше немає такої кнопки, бо, як ми думаємо, статус почав змінюватися.
-
Коли відповідаєте на портал 1, що не в Канаді, то процес зупиняють, потім по поверненню повідомляє що повернулись, і лише тоді поновлюють дії щодо порталу 2. Але на скільки це затримує невідомо.
-
Ну, не ми перші цей запит отримали, і явно не будемо останніми
-
Ну і де там пише про слот..
-
Просто дивно, бо це до цієї програми не відноситься. Тому і цікаво.
-
В мене дочку 16 років по свідоцтву прийняли, без прописки, мали з документів паспорт загран , свідоцтво і перміт.
-
Я просто других не знаю. А что с ней не так? ну кроме цен ,,как для своих,, , ну так то у всех без исключения)
-
Написано-хочуть знати, як він себе утримує в Канаді або мати пояснення, чому він не працює
-
Сподіваюсь, щось повідомлять бо 2 роки -3 таке собі чекання... і ще ж не 100% я так розумію
-
В пределах первых 5 дней октября получили, по 28.10. Дальше временная пропасть. И когда что будет никто не знает.
-
Дякую, я розумію.
12 Jan 2024, 17:45
284240/428372
less than a minute ago