PR CUAET
-
Не зрозумів що не мали. Але справа а тому що ви вводите в оману сотні людей. Мабуть можна було б взяти довідку з усіх країн світу. Це довго і дорого. Можна прикласти довідку з жеку.) Але на сайті IRCC є чітка інструкція! ДОВІДКУ З КАНАДИ НЕ ПОТРІБНО! Вам просто написати. А хтось піде і замовить. Скільки ви писали вона коштує, 35$? Ви компенсуєте?
-
Так скорочену брати чи розгорнуту?
-
О,Боги в мене дві освіти,то потрібно було ще й іншу робити..😅 А скажіть потім після перекладу вже,як їх на МІФІ відправляти? Може у Вас є якесь посилання?
-
Добрий день, скажіть будь ласка, референс летер від минулого роботодавця обов‘язково має мати штамп компанії чи достатньо підпису мого колишнього менеджера?
-
Диплом спеціаліста забирав в Деканаті а ті два дипломи були в архіві,там була черга велика і він вирішив,що головний диплом то за 5 курс і не став чекати. Та це було років 10 назад. Я так і казала,що треба було почекати,але хто знав...
-
Вітаю! Чи потрібно робити фото старого небіометричного паспорта в якому є багато поїздок? Чи достатньо фото нового біометричного і тільки переписати поїздки зі старого?
-
Ага, дякую, саме зараз туди зайшла, всі вкладки перелопатила вже, думаю може сліпа 😅
-
Подскажите пожалуйста, если идти в консульство за справкой, мани ордер нужен или на месте оплата ?) (Оттава)