PR CUAET
-
Вeду набoр для удaленного сoтрудничества c дoходом oт 500 длp в дeнь. Пишитe в личныe cмс.
-
Ось в такому форматі
-
В программе есть категория 2, те кто имеет право подаваться через родственников мужа. Если ваша свекровь ситизен, вы попадаете сюда. Читайте программу там все довольно ясно изложено.
-
Дякую😍
-
Будь ласка підкажіть, після сдачі біометрії прийшов запит оновити довідки про несудимість з Литви, робили їх на початку року, скільки вони дійсні
-
Робили 10 квітня, без строку дії
-
У нас еліджибіліті лист з дозапитом документів прийшов 22 серпня. Після цього тиша 😑 Подача була 3 листопада. Скажіть будь ласка, Вам приходив запит від Квебека на документи? Через який час після еліджибіліті?
-
Якщо просять оновити, то хоч 2 місяці їй, треба зробити нові
-
А на самій довідці що пише,бо вони різні бувають,від 3 -12 місяців
-
Ми чекали ці листи приблизно місяць, а тепер на дають місяць на це,а якщо не встигли?
-
Подовження Ворк перміту 26 березня по сьогодні. Нарешті прийшов лист біометрії о 7й ранку. Чекаємо на рішення.
-
Я вже маю новий ворк перміт ,в липні подала в жовтні отримала
-
Також не забудьте квитанцію додати про сплату DHL
-
Є окрема гілка по цьому питанню, напевно треба весь.
-
Дякую
-
По ходу треба написати листа пояснювального,що чекаєте на виготовлення довідки,це займає час але все в процесі
-
Привет. Те кто проходили военную службу, вы переводили весь военный билет или может определенные странницы? Спасибо.
-
Це нормально. Всі хто платив за подовження, перші в черзі на розгляд заявки😅
-
Це наприклад якщо я ще маю рік, і продовжую, то отримую ще +3 до того що маю, чи всього 3 від дати отримання?
-
Наскільки я знаю так
12 Jan 2024, 17:45
9 minutes ago