PR CUAET
-
Привет. Те кто проходили военную службу, вы переводили весь военный билет или может определенные странницы? Спасибо.
-
Доброго дня. Після отримання АОР підвʼязав аплікацію до GCkey аккаунту - якщо клікнути на «documents submitted” всередині немає жодних документів - 1)чи так має бути на даному етапі , все норм? 2) чи не норм? дякую за відповідь і терпимість )
-
Тут вже самі дивіться, я подався тиждень назад, бо так як IRCC вносить зміни скрізь, невідомо що то воно буде завтра
-
Ottawa (kids): Available slots on: 2024-10-24
-
натискаєте на check full application status і там вся інформація
-
да , саме так, тільки поруч ще є аплікація попередня по зміні WP
-
Так виглядає?
-
так
-
Получается одобрение через неделю две, если считать с биометрией 🥲👌
-
Ви залінуквали Вашу аплікацію?
-
Гуманітарна програма. 13.07.2023-подача 25.08.2023- попередне одобрення 11.12.2023 - запит на військову службу для чоловіка 26.08.2024- підтвердження адресу 26.08.2024 запит на довідку про несудимість для мене 11.09.2024- Portal 1 25.09.2024-Portal 2 01.10.2024-Еcopr. Всім бажаю успіху!
-
це не стосується цієї програми
-
Доброго дня. Скажи будь ласка може Кто знак ,куди можна писати, у мені відкрили WP 27 липняк та досі не прийшов лист. Дякую
-
ок , зрозумів- дякую за допомогу 🙂
-
у «documents submitted” не має бути ваших документів. Якщо буде дозапит, саме там Ви зможете додати документи.
-
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, чи можна зробити повну оплату за всі послуги в рамках програми одразу? Чи краще поетапно? Чи можна зробити оплату сьогодні, а відправити форму наприклад наступного тижня? Дякую!
-
Доброго дня. Скажи будь ласка може Кто знак ,куди можна писати, у мені відкрили WP 27 липняк та досі не прийшов лист. Дякую
-
Дякую! Можливо питання трохи невлучно, проте можна оплатити сьогодні, а подати форму завтра чи на наступному тижні (чекаю переклад ще одного документу)?
-
Ми зробили оплату одразу включно з біометрією, тому при отриманні АОР одразу отримали виклик на біометрію, в іншому випадку ви витрачаєте додатковий час між доплатою за біометрію і викликом після оплати. Всі оплати - це останній етап аплікації , без цього не зможете подати форму.
-
оплата робиться в самому кінці, коли Ви вже подаєте заявку
12 Jan 2024, 17:45
284494/430115
4 minutes ago