PR CUAET
-
Сподіваюсь, бо треба встигнути до закриття family reunion
-
2 повідомлення вище
-
просто візьміть свіжий Letter of Employment (duties, salary, NOC, full time employment, company office address, contact person information) від роботодавця вашого - того має вистачити
-
Я саме це пробувала донести до Алекса, що люди різні подавалися, саме тому що мають родичів у Канаді, так як це єдина вимога до аплікантів
-
Просте питання ви будете подаватись на гуманітарку якщо маєте можливість подати на економічну?
-
Доброго дня. Поділиться ссилкою де можливо продовжити онлайн. Дякую.
-
3 тижні приблизно зараз між ECOPR та порталом 2 у багатьох, як я зрозуміла.
-
Ви же знаєте як подався на цю програму і від чого відмовився. Я написав що доя ірсс такі імігранти не бажані. В чому я не правий?
-
Воно потрібне в будь-якому випадку. Канадійця треба внести тільки в одну форму. Additional family information. Та підписати декларацію common-law
-
В точку👍. Абсолютно праві. З маленькою поправкою не не потрібен а не в пріоритеті. І без цієї програми мені би ніколи не дали пр бо куди простіше
-
І ще питання, якщо я подаю як common law канадійця, моє свідоцтво про народження додавати потрібно чи ні?
-
Підкажіть будь ласка чи підходить для подачі по цій програмі переклад довідки про несудимість з зазначенням перекладачем що authenticity check (qr code)? Мені здається що все добре, але вже скрізь видаються приховані складнощі
-
А яка різниця які люди подаються? Головне на яку програми ці люди подаються. У канаді є елітна програма експрес ентрі де саме швидке розглядання, потім йдуть економічні і останні гуманітарні. І от ірсс в такому пріоритеті їх розглядає. То чого ви дивуєтесь ?
-
Интересно это по Квебеку то же работает? Или СИН вообще федералы оформляют?
-
Ірсс не буде вибірково розглядати аплікації і шукати талантів які номінально підходять під експрес ентрі. Я думаю це зрозуміло. Інший факт що її створили не просто для родичів а для тих кто навіть по гуманітарці не кваліфікується. Це теж факт. Одже якій пріоритет у них має бути?
-
зерно рациональности в вашем суждении есть, тип кандидатов и скорость рассмотрения и как ircc расставляет приоритеты. плюс к вашему примеру по эконом программам и как сроки зависят от 'важности типа кандидата': спонсорство супругов идет в рамках чуть дольше экспресс энтри 8-12 мес, тк там жесткий отбор спонсора, у которого есть работа и деньги. супруг будет морально стимулировать работающего канадца и давать психокомфорт, а не на пособиях сидеть. еще дети будут расти в среде и потом станут налогоплательшикам . поэтому сроки в приоритете. в вот спонсорство родителей, бабушек - это лотерея без выборки 4 года уже.
-
ID українське не роблять в Канаді. Якщо в дитини є попередній непрострочений закордонний паспорт,то український ІD не обовʼязково
-
Дякую, почекаємо 😀
-
на 7777 можна витягнути за місяць-два при таких результатах
-
Кожен раз коли ця тема починажться чомусь все зводиться до мого нібито персонального небажання роздачі пр по цій програмі)) Якщо таке хтось інший напише то тоді такого не відбувається. Хоча це дуже прості речі якщо ти розбирався як побудовани іміграційні програми
12 Jan 2024, 17:45
284600/474652
about 12 hours ago