PR CUAET
-
Я взагалі не знаю всі кажуть про це соцзабезпечення, але коли питаєш як...нічого не відповідають. Є соц житло наприклад, але я у очі його не бачила. Тому і питаю, можливо потрібно це питання вивчити і комусь допоможе. Все ж кейси дуже різні іноді люлям потрібен соц захист тим паче з війною.
-
Графік ви встановлюєте самі. Якщо більше 40(44год) на тиждень, то понаднормові. Хоча все індивідуально за домовленістю що буде прописано в контракті. За останньою програмою що закрилася в червні, то роботодавець має платити податки. Якщо ви платите,то вже є як самозайняті і така категорія не підходила для даної програми. Хоча умови нової програми ще невідомі, можливо туди включать і самозайнятих, аможливо і ні. Вкінці року по т4 ви платите податки (заповнюєте податкову декларацію) але це окремо від сплати податків на роботі. Краще щоб роботодавець їх оплачував кожного місяця.
-
Вітання!!!
-
Привіт 👋 навряд чи є якась різниця, але чи ви відправляли лое та приписне / квиток однім пдф файлом чи все окремо ? Так щоб було зручніше офіцеру та не відкривав декілька файлів
-
Я окремими робив. Звісно я можу файли об'єднати. Проте ж ці файли вних десь "лежать" потім. А коли наступний офіцер захоче щось конкретне знайти? Ну то хай краще по назві файлу знаходить а не кожний перевіряє файл що там всередині. Я так думаю
-
Добрый день.Подскажи пожалуйста. При въезде в Канаду давали закрытые WP, если я правильно понимаю. Сейчас я заполняю анкету на продление WP. В видео по которому я заполняю анкету указано OWP. Что мол подача на продление открытого WP . В моем случае в анкете отмечать ОWP? Спасибо
-
Чи хтось знає можна подати документи на AOS , так як є рік робочий, і звільнитися, а якщо з часом виберуть, то знову знайти таку ж роботу та податися?
-
Через вебформу