PR CUAET
-
Доброго дня, ми можемо допомогти.
-
вам дали ссілку віше
-
А на сайте написано обратное . Или я не так понимаю???🤷♀️
-
Я нажала😅 але зараз по часу Торонто взагалі має ніяких дат, тому воно не кенсельнулось а залишилось як є) вони наче більше у вечері відкривають дати, тому думаю може до вечора мені хтось підскаже як воно може бути😅
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/mandate/policies-operational-instructions-agreements/public-policies/excempt-ime-2024.html
-
www.canada.ca/fr/immigration-refugies-citoyennete/services/demande/medical-police/examens-medicaux/exigences-residents-permanents.html
-
продлили закон и после 5 окт
-
Медицину подовжили до 2029 року, тому може не запросять
-
Мама медецину прошла ещё как только приехала а мае 2022. Сейчас закон с 5 октября надо будет всем проходить медецину. Теперь вопрос АОР у мамы есть, биометрию прошли. А можно пройти медецину до того как её попросят? Или лучше подождать запрос? И если кто то получил эмайл пройти медецину, Вы имели от них какой нибудь документ ( например с код баром) для проведения этой медецины? Или мы можем её уже пройти до до запроса?
-
Мені теж таке вибивало, я не ризикнула нажати confirm
-
Вітаю! Підкажіть, чому отримала за критерій «Робота в Канаді» отримала 40 балів як за один рік замість 53, так як працювала на одну компанію більше двох років. Де я зробила помилку?
-
Також є умова що досвід зараховується 12 місяців із останніх 18:) Тобто вибирати можуть місяців 7-8 навіть, то просто досвід не зарахується)
-
Торонто приймає з усіх провінцій, Едмонтон тільки по округу western Canada, Ottawa неоднозначно бо кажуть одним що не приймають а іншим кажуть що приймають. Я з центральної Канади то мене в Торонто прийняли цього тижня без проблем
-
Точно тут вже не підкажу. Мій хлопець ставив від дати подачі .
-
Скажіть будь ласка. Дату початку нового OWP в анкеті ставити від закінчення старого WP? Чи від дати подачі? Бо старий WP ще дійсний 6 місяців. Дякую
-
без разницы, вы все равно получите с даты одобрения
-
Можете ще спробувати по телефону дізнатись чи є вільні
-
Я навіть в чата gpt питала і він так само неоднозначно відповів…😅 або видасть більш раню дату, або видасть дату яка пізніше за мою і я не зможу повернутись до своєї запланованої вже…
-
А в мене дві особи. Друга тільки 1 раз перезаписувалась, так я спочатку через неї заходжу подивитись чи ж вільні дати зараз, і їй так само прийшов лист зараз як і мені (на пошту рівно в той самий час). Коли я переносила свій запис (других раз), то на її акаунті не було більш ранніх дат як у мене. Тому я думаю коли приходить такий лист, то вони відкривають сама для цих осіб більш ранні дати, коли взагалі відкривається час для запису по містам.
-
в любом staples или библиотеке
12 Jan 2024, 17:45
284733/431637
42 minutes ago