Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 789.0k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Inha Pyrohova
    wrote on last edited by
    Как быстро летит время)ну признавайтесь , кто уже заполнил DV lottery 2026)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olena Zaliavska
    wrote on last edited by
    Так і більше 4000 годин
    1 Reply Last reply
    0
  • t225766855T Offline
    t225766855T Offline
    Mariana Vikorchuk
    wrote on last edited by
    Якщо сплюсувати всі вказані місяці, виходить 24?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr Fedorenko
    wrote on last edited by
    Обложка не потрібно. Ми робили так: Афідевіт перекладача з примітками що він перекладав з української та російської+ Повнорозмірний скан свідотства+ Переклад+ Все нотаріально завірено. Розмір файлу і назва також повинні бути згідно вимог IRCC
    1 Reply Last reply
    0
  • t58732474T Offline
    t58732474T Offline
    Pavel Kushnarov
    wrote on last edited by
    Сьогоднi ввечерi буде "страшна казочка" для first time home buyers 😉 Запасайтесь попкорном та ставте тут like якшо комусь цiкаво.
    1 Reply Last reply
    0
  • t540612746T Offline
    t540612746T Offline
    .
    wrote on last edited by
    Они вам ее дадут прямо в консульстве Только сообщите им об этом
    1 Reply Last reply
    0
  • t756406169T Offline
    t756406169T Offline
    Viktor
    wrote on last edited by
    У консульстві дадуть вам. Просто скажіть їм
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Svitlana Marchenko
    wrote on last edited by
    Навчання це один з шляхів отримання PR. Ви уявляєте собі скільки до них їде майбутніх платників податків які з самого початку привозять купу грошей, отримують місцеву освіту а потім вже податься на PR. Тому наврядчи Ваш фактор якось спонукає їх пришвидшичи Вашу заявку. Крім того ніхто не відміняв гранти на навчання якщо діти дотягуть до них.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olena Zaliavska
    wrote on last edited by
    Якщо н-д Вер 2022-Січ 2023 і Лют 2023-Січ2024, Лют-Квіт 2024 і Трав2024- , то як можна рахувати, щоб не дорахувати до 24 міс, я чесно не розумію
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrii
    wrote on last edited by
    Вітаю! Скажіть, будь ласка, на скільки реально пройти по BC PNP Tech, якщо працюю віддалено на компанію, яка не має фізичного офісу в BC, а тільки інкорпорована в BC (головний офіс в Каліфорнії)? Дуже не подобається цей пункт з Employer Requirements... Дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ox R
    wrote on last edited by
    Я ніколи не пропонувала писати скарги на веб форму. Я дуже розумію чому саме ви пишете свій коментар. Думаю по якості мого листа та результату вже зрозуміло що я знаю як писати і де писати. І кому писати. І так далі. Юліану ми теж «от копали» самі. І налагодили контакт. І пояснили ситуацію з заявками. І їй було не соромно той лист відправляти. Я казала тоді і скажу зараз. Я не сиділа у ЕЕ без вибірки. Зайшла у перший місяц і була з піар через 5. І бажаю всім мати зрозумілість про майбутнє найскоріше. Тож хтось продовжує казати три місяці то ще не час. Сидіть. А хтось діє. Кожен вирішує сам. А в чаті так - дуже дуже багато повідомлень про втрачені та пропущені заявки видалено. Жодного мого поста не закріплено. Тож…
    1 Reply Last reply
    0
  • t909755536T Offline
    t909755536T Offline
    Nataly Nataly88
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Підкажіть будь ласка, може в когось є анкета, яку треба заповнювати на виготовлення другого діючого паспорту? Не можу на сайті знайти. Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    V G
    wrote on last edited by
    Вот тут: t.me/Lawpoint_Canada/980
    1 Reply Last reply
    0
  • t1679558460T Offline
    t1679558460T Offline
    Maria 🐆 Smotrytska-Karego
    wrote on last edited by
    1560 і 12 місяців для зарахування СЕС 1 рік
    1 Reply Last reply
    0
  • t1679558460T Offline
    t1679558460T Offline
    wrote on last edited by
    🍁🇨🇦 Імміграція до Британської Колумбії: Програми, Переваги та Недоліки 🍁Переваги: 🍂Економіка: Попит на IT, будівництво, енергетику. 🍂Інфраструктура: Інвестиції у транспорт. 🍂Соціальна підтримка: Програми для нових іммігрантів. 🍂Екологія: “Зелені” ініціативи. 🍂Мультикультурність: Легкість адаптації. 🍁Недоліки: 🍂Вартість житла: Високі ціни у Ванкувері. 🍂Податки: Високе податкове навантаження. 🍂Клімат: Природні катастрофи. 🍁Програми: 🍁BC PNP (Provincial Nominee Program): Програма для кваліфікованих працівників і підприємців. Вимагає пропозицію роботи від роботодавця у провінції або інвестицій у бізнес. 🍁Express Entry British Columbia (EEBC): Підходить для кандидатів, зареєстрованих у федеральній системі Express Entry, з додатковими балами для прискореного розгляду. 🍁Tech Pilot: Спеціальна програма для фахівців у сфері технологій. Пріоритетний розгляд заявок за наявності пропозиції роботи у галузі IT. 🍁Entrepreneur Stream: Для підприємців, готових інвестувати від $200,000 CAD у бізнес у провінції. 🍁Rural and Northern Immigration Pilot (RNIP): Програма для імміграції до малих та північних громад Британської Колумбії. 🍁🍁🍁 Британська Колумбія приваблює стабільною економікою, екологічністю та соціальною підтримкою, але високі ціни на житло й податки можуть стати серйозними викликами для нових іммігрантів. 🍁🍁🍁 🎯Детальніше по розгорнутим перевагам& недолікам, а також розширена інфо по імміграційним програмам (вимоги, умови, на кого розрахована, вартість, терміни, що важливо знати, процес подачі) - шукайте в повному інфо пості: www.instagram.com/p/DA_xMrrJPqT/?igsh=MXkwbnNpc2ZjODMyOQ==
    1 Reply Last reply
    0
  • t73425403T Offline
    t73425403T Offline
    Anya Kiwi
    wrote on last edited by
    Вау. Я «сиділа» без вибірки бо був ковід і їх було в принципі. А не тому що я якась інертна. Прийти покричати на рецепції в українському стилі цю проблему б не вирішило. Чи написати листа. Ви отримали ПР за 5 місяців тому що тоді були такі терміни обробки, а не тому що ви краща за інших. І те що ви приписуєте собі заслугу журналістки яка робить велику роботу і представляє інстереси громади вас не красить. Якщо якісь ваші пости ви вважаєте гідними закрепу - будь ласка напишіть, тут ціла команда адмінів хтось закрепить. Ніякого негативу особисто до вас в мене і решти команди немає. (Зараз правда в мене трохи є, бо я за вас від чистого серця пораділа, а ви мене обізвали інертною 😂) Але прикріпити що там вам треба можу абсолютно неупереджено. Звертайтесь.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1679558460T Offline
    t1679558460T Offline
    wrote on last edited by
    🍂 Quebec Skilled Worker Program (PSTQ): Що важливого, Умови, Документи, Переваги, повний Список NOCs, Покрокова подача 🍂 Nova Scotia: Реалії життя в провінції, Можливості та виклики, розгляд основних імміграційних програм 🍂 Atlantic Immigration Program: Детальний огляд та Покрокова інструкція: Переваги & Складнощі , Умови, Документи, Терміни, Покрокова подача 🍂 Зміни в Alberta Advantage Immigration Program: ЕОІ : що треба знати і до чого готуватися? (Текст в описі під reels) 🍂 Alberta Rural Renewal Stream: тезово про програму : переваги & недоліки ; вимоги & документи ; покроковий процес подачі від А до Я ; на що звернути увагу. 🍂Як отримати статус постійного резидента в Канаді для self-employed осіб 🍂 Самостійна подача на ПР: як оцінити свої шанси і з чого починати 🍂 Імміграція до Британської Колумбії: Програми, Переваги та Недоліки
    1 Reply Last reply
    0
  • t1679558460T Offline
    t1679558460T Offline
    wrote on last edited by
    🍁Імміграція - ПРОГРАМИ🍁 🍂 Звідки стільки провінційних програм? 🍂 Імміграційні потоки Express Entry - які програми існують, чим відрізняються, які вимоги 🍂 Гуманітарна програма: тезово основне про програму 🍂 Express Entry : Мої бали – багато чи мало? Як зрозуміти мої шанси самостійно? Що зробити щоб покращити свій кейс? 🍂 Ontario : OINP: зміна nocs в Employer Job Offer: In-Demand Skills stream». 🍂 ПР з Н&С (гуманітарної) програми. Основи успішної заяви 🍂 Нова імміграційна ініціатива для тих, хто знає французьку - FMCSP & Розширення програми «Гостинні франкомовні спільноти 🍂 RNIP: наймальовничіша & найлегша імміграційна програма Канади 🍂 Rural and Northern Immigration Pilot: Умови & Гід по подачі аплікації 🍂 Express Entry провінції Нью-Брансвік тимчасово на паузу 🍂 Альберта: AAIP: важливі серпневі оновлення та можливості для іммігрантів 🍂 Онтаріо : OINP Employer Job Offer Stream : - розширення списків eligible NOCs 🍂 Express Entry: що таке Category-based відбори i чому вони були створені. Додаємо статистику по відборам, вимоги & список актуальних NOCs 🍂 Humanitarian and Compassionate Grounds: Що це? Які фактори впливають на кейс? Як податися? На що звернути увагу? 🍂 Реструктуризація Saskatchewan Immigrant Nominee Program: які стріми закриваються і які створюються? Причини і можливі наслідки 🍂 Онтаріо: PR через OINP Employer Job Offer: Foreign Worker Stream: Покроковий Процес 🍂 Все про програму Family reunification for Ukrainian nationals: умови, вимоги, документи, терміни та процес подачі заявки 🍂 Онтаріо: Полегшення освітніх вимог для викладачів дитячих садків 🍂 Ньюфаундленд і Лабрадор: швидка імміграція через NLPNP Skilled Worker: Переваги, Умови, Документи, Подача
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ирина
    wrote on last edited by
    З цієї гілки видаляються повідомлення виключено якщо це: 1. Реклама/скам 2. Якщо питання не по темі і перенос у іншу гілку. Більше ніяких ні адміни, ні модератори не видаляють повідомлень. Тим паче про пропущені заявки.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5839020744T Offline
    t5839020744T Offline
    Svit 🌕_Lana
    wrote on last edited by
    Подалися грудень 2023, січень 2024 біометрія і більше ніяких результатів. Спілкувалась з знайомими іміграційним адвокатом, сказали, що вчора отримали перше одобрення по пакету, які подавались листопад 2023 (з травня не було жодних здвигів). Будемо надіятися, що процес зрушив з застою. Всім успіху 🙌
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags