PR CUAET
-
Мені 3 цифри дав роботодавець, бо сам не впевнений. То треба самій обрати 4й номер?
-
Будь ласка- робить mute. Ви ж адмін. Це ваше право видаляти пости чи людей. Хай усі хто не отримає інформацію від мене знають кому за це вдячити 🤷🏻♀️ але мені приємно закінчувати свій день знаючи що принаймі 8 сімей сьогодні будуть засипати трошки спокійнішими. В інші подумають в що ж робити нам далі. Тож Аню, вибір за вами. У вас влада ☺️це по канадські. З великою повагою Ox R
-
Поняла
-
Всі тут Всі від мене йдуть Я головний аплікант Це і на себе форму треба заповнити напевно просто N/A
-
В заявці я чоловік і донька
-
Вони пишуть що усі навіть ті хто не їдуть.
-
А как выглядит документ о медосмотре?
-
А ще скажіть Мілітарі тільки про чоловіка писати? Чи і про себе ? Я взагалі ніяк не причетна але не розумію , чи це вони мали на увазі мене і чоловіка чи тільки чоловіка інфу додати хоча він теж не служив
-
toronto.mfa.gov.ua/konsulskipitannya/pass/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/osobam-starshe-16-rokiv
-
Я нарахувала 32))) може НОК не підходить на якійсь із робіт? 🤔
-
Підкажіть будь ласка, подає звітність у податкову дитина? (14 років 4 рази на місяць працює) чи я повинна вказувати у своєї звітності? Дякую.
-
Потім займусь запитом їх І тільки тоді вже ворк перміт😵💫 ох
-
На наступному тижні подамся Ці 4 дні працюю по 14 годин 😅
-
Скажіть будь-ласка,який розмір фото для паспорта має бути для дорослого,якщо робити на місці,щоб в консульство вже з ним приїхати.
-
Прийшов апдейт по моїй подачі на чайлдбенефит від 13 жовтня, подача онлайн, прийнято у роботу, попередня дата 26 грудня
-
😵💫😵💫😵💫😵💫😵💫
-
краще подаватись якомога швидше, розгляд зараз якийсь дуже довгий для ВП
-
То зроблю вже і те
-
Та да Ризиковано
-
Це дуже круто 🆒
12 Jan 2024, 17:45
284848/451807