PR CUAET
-
Ми на максимальних позитивах. І буде все добре у всіх 🙏🔥
-
Перейдіть в гілку Федеральний етап.
-
Хочу звернути Вашу увагу на те, що @nadheg ніколи не приписувала собі заслуги іншої людини!!! Нащо Ви наговорюєте на людину!!! Вона неодноразово висвітлювала тему, що є велика проблема з поданими заявками, проте багато тут "розумак", які намагались їй закрити рота.
-
Це було до нового консула. Відповідали в пошті та на дзвінки.
-
Почалось по другому колу. На навіщо ж знову проте саме. Аор роздали завдяки реакції ірсс на звернення, між собою посварилися. Ну може на сьогодні і досить?
-
Один кейс з нашого листа саме зникла заявка і повторна подача. Аор прийшов на другу. Першу так і не знайшли 100%
-
Я в шоці. Де Ви побачили в коментарі @nadheg що Вас кудись послали? Чи Ви по принципу сама придумала, сама образилась? Підкажіть будь ласка, куди по Вашим словам "Посилати на варто" Вас послали? Особисто я не бачу куди😳
-
Підкажіть, ви як дзвонили їм? Я завжди листувалася і попрередгій консул відповідав швидко , в той де день. Цей консул - не відповідає. Я оплатила DHL і написала їм. З 8 жовтня поки тиша. Як з ними зв’язатися? Чи до DHL звертатися?
-
дякую, вже застраховані
-
Вірно
-
Привіт, скажіть, будь ласка, після того як отримали P1, чи можна покидати Канаду ? Дякую
-
Просто дуже прикро, що ситуацію перекрутили з ніг на голову і @nadheg зробили винною в тому, що вона не робила. Її обвинувачують в тому, що вона когось кудись послала, хоча я так і не побачила, і не зрозуміла куди вона послала @AnyaKiwi ? Може Ви поясните шановний адмін?
-
Покажіть мені будь ласка шановний адмін, де в своєму коментарі @nadheg послала кудись, чи за чимось @AnyaKiwi ? Між рядків я не можу читати і щось фантазувати🥴
-
Я перепрошую, як це зараз відноситься до теми гілки? Хочете продовжити - йдіть, будь ласка, у флуд
-
Ні в якому разі не змінюйте роботу до отримання EcoPR! Можуть не тільки довідки запросити, а й банально зателефонувати начальнику, який був вказаний в номінації. Це залежить від конкретного офіцера
-
Дуже відноситься, тому що це несправедливе відношення @AnyaKiwi до @nadheg і Ви як адмін повинні були відреагувати на це ще по обіді, коли почались ці дебати. А то виходить закидали людину лайном і всі задоволені.
-
Вам не здається що 2 учасниці чата можуть розібратися між собою самостійно? Ця тема кілька годин тому закінчилася. Мені би не хотілося знову починати те що вже закінчилося та ще й за участі нових людей. OxR зробила велику справу і допомогла іншим учасникам чата - це круто, але не стосується до конфлікту, який зараз закінчився
-
@NYUkraine [5054379987] попереджений (1 з 3).
-
/warn@prcuaet_bot
-
Я подавався 20 червня, також чекаю. Нам з вами чекати 4.5-5 місяців доведеться, переживати не варто, такі зараз терміни. На превеликий жаль(
12 Jan 2024, 17:45
285151/440420
10 minutes ago