PR CUAET
-
Якщо отримали поза межами цієї країни, то мала б бути безстроковою. Але також може бути, що на довідці буде вказано дата її строку.
-
Ну воно типу треба, але цікаво які будуть реальні дії. Робоча віза вона ж дійсна лише з дозволом на працю. Я коли летів на відпочинок, друг каже візьми перміт, бо не пустять. Я звісно взяв, і дякую другові, що нагадав. Але як прилетів в Канаду та й питаю візового офіцера: а якби не було ворк перміта то що? Не пустили б? А він каже формально маємо право не пустити, але скоріше за все просто б заняло час, і просиділи б там кілька годин
-
Торонто. Але у мене є тільки такий лінк canada.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/kuryerska-dostavka-pasporta-oformlenogo-u-konsulstvi
-
Яке консульство?
-
Я ж не проти. Потрібно слідкувати інструкції IRCC вимог до перекладу. Посилання вище.
-
А навіщо засвідчувати підпис перекладача? Він же дає свої дані у документі, який перекладає
-
Якщо вам зручно особисто (ви в Торонто) то не думаю, що відмовляться прийняти.
-
Робили без цього - результат вже мають. Там вказано де має бути нотаріально посвідчено підпис -це довіреність на дитину і форма , яку подає родич з ПР або громадянством. На решті документів не вимагається , тому що вони можуть запросити самі ці документи з українських реєстрів у консульстві
-
Так я ще раз перечитав цю суперечку. По перше Ніхто нікого нікуди не посилав, фраза відчепитись по перше не Ані по друге це не послать когось кудись. По друге щодо привласнення чужих заслуг - це думка автора вона субєктивна але не я не вважаю образою щоб наказувати учасників чату.
-
Так вона у всіх довга. Не тільки ж у мене, у вас також, не дивлячись на ваш 20 річний досвід
-
Так, у мене туристична віза, але перміт взяла, щоб залетіти у статусі воркера. Але ж мова про ПР. Так, також писали, що машиною можна і з ікопр заїхати зі Штатів, але зазвичай люди летять у Мексику і далі, або ж в інші країни. А для того, щоб посадили на літак, треба мати або візу, або пр картку. Тому якщо людині потім хтось передасть ці картки, то без проблем. Якщо ніхто не передасть, то не рекомендують вилітати, бо потім треба робити PRTD.
-
Радуюсь за вашу радость. Но дорога до пр длинная
-
Та не зовсім в Торонто, але щоб вже переконатися, що вони дійсно прийняли його, то готова вже і поїхати. Дякую вам!
-
Відчуття безпорадності… така невизначеність, якийсь час стресів. Самі вже чекаємо сьомий місяць і незрозуміло, коли буде відповідь
-
Цей топік дуже мирний але і тут бувають суперечки. Я за дискусію без агресії але і суперечки бувають різні тим не менше не завжди і не всіх треба банити. У вашому випадку я думаю головне те що ви отримали фідбек і подяку від тих кому допомогли.
-
Мова про вимоги до перекладу. Навіть якщо док неправильно назвати то можливі проблеми
-
Там є вимоги до кожної форми.
-
В каждой стране свои правила, например во Франции на сайте указано что документы должны быть о проживание во Франции а остальным не предоставят услуги
-
Ви зробіть і особисто і по мейлу
-
Так,я це бачила,дякую велике,але ви ж розумієте,хотілося б,хто там подав 🙂
12 Jan 2024, 17:45
285205/426393
4 minutes ago