PR CUAET
-
Радуюсь за вашу радость. Но дорога до пр длинная
-
Та не зовсім в Торонто, але щоб вже переконатися, що вони дійсно прийняли його, то готова вже і поїхати. Дякую вам!
-
Відчуття безпорадності… така невизначеність, якийсь час стресів. Самі вже чекаємо сьомий місяць і незрозуміло, коли буде відповідь
-
Цей топік дуже мирний але і тут бувають суперечки. Я за дискусію без агресії але і суперечки бувають різні тим не менше не завжди і не всіх треба банити. У вашому випадку я думаю головне те що ви отримали фідбек і подяку від тих кому допомогли.
-
Мова про вимоги до перекладу. Навіть якщо док неправильно назвати то можливі проблеми
-
Там є вимоги до кожної форми.
-
В каждой стране свои правила, например во Франции на сайте указано что документы должны быть о проживание во Франции а остальным не предоставят услуги
-
Ви зробіть і особисто і по мейлу
-
Так,я це бачила,дякую велике,але ви ж розумієте,хотілося б,хто там подав 🙂
-
З сайта консульства Сплата консульського збору проводиться за допомогою Money Order чи Bank Draft з отримувачем Consulate General of Ukraine, або за допомогою канадської Debit Card безпосередньо у консульстві
-
Підкажіть будь ласка,оплату за паспорт можна зробити в самому консульстві(Едмонтон)?Дякую
-
Дайте будь ласка посилання на її інстаграм. Дякую
-
дякую!)
-
Доброї ночі) чи подавав хтось на подовження health card з новим пермітом онлайн ? (Онтаріо)
-
Ні.
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка, чи продовжать паспорт дитині, якщо він дійсний більше ріку ще? Дякую!
-
Задаток не возвращается, после снятия всех условий
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, а в Торонто в якісь дні можна приходити, щоб зробити новий паспорт в живій черзі чи онлайн слоти лише можливі? Я вже котрий день намагаюсь спіймати, як і усі, але нічого не виходить, паспорт треба терміново і боюсь, що не встигну
-
Я робив недавно рідінг, в мене була 6-ка. Всі решта оцінки були вищі. Але не підняли. Думаю listening and reading немає сенсу оспорювати.
-
Подалася на перегляд оцінки за Speaking, підняли з 9 до 11 🎊 Через 4 дні прийшла відповідь.
12 Jan 2024, 17:45
285216/430433
about a minute ago