PR CUAET
-
Підкажіть будь ласка,оплату за паспорт можна зробити в самому консульстві(Едмонтон)?Дякую
-
Дайте будь ласка посилання на її інстаграм. Дякую
-
дякую!)
-
Доброї ночі) чи подавав хтось на подовження health card з новим пермітом онлайн ? (Онтаріо)
-
Ні.
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка, чи продовжать паспорт дитині, якщо він дійсний більше ріку ще? Дякую!
-
Задаток не возвращается, после снятия всех условий
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, а в Торонто в якісь дні можна приходити, щоб зробити новий паспорт в живій черзі чи онлайн слоти лише можливі? Я вже котрий день намагаюсь спіймати, як і усі, але нічого не виходить, паспорт треба терміново і боюсь, що не встигну
-
Я робив недавно рідінг, в мене була 6-ка. Всі решта оцінки були вищі. Але не підняли. Думаю listening and reading немає сенсу оспорювати.
-
Подалася на перегляд оцінки за Speaking, підняли з 9 до 11 🎊 Через 4 дні прийшла відповідь.
-
Допоможіть будь ласка. Як ви шукаєте вільні слоти, щоб спробувати перенести на раніше? Зі свого акаунта? Не бачу такої опції.
-
Дивно, що у вас немає цієї опції...((
-
Як дивно
-
🤷♀
-
Хтось замовляв на сайті FragranceNet парфуми? Підкажіть будь ласка чи там оригінал чи копія?
-
Дякую за відповідь. Я бачу таке.
-
Заходити в свій акаунт на ais.usvisa-info.com ,де ви записувалися перший раз, шукаєте там пункт Reschedule Appointment і ловите слоти😉
-
🫠🫠🫠 дякую за відповідь!
-
Справа в тому, що вас питають в порталах: ви в Канаді , чи ні? Ви кажете, я в Канаді, а самі в Мексиці... Якшо ви вилетіли, то маєте про це повідомити. Тоді справу призупиняють до вашого повернення, а може й довше. Якось так...
-
В тому році я подавалася з дитиною і така опція була. Може поговорити зі службою підтримки
12 Jan 2024, 17:45
285226/467034
2 minutes ago