PR CUAET
-
Як дивно
-
🤷♀
-
Дякую за відповідь. Я бачу таке.
-
Заходити в свій акаунт на ais.usvisa-info.com ,де ви записувалися перший раз, шукаєте там пункт Reschedule Appointment і ловите слоти😉
-
🫠🫠🫠 дякую за відповідь!
-
В тому році я подавалася з дитиною і така опція була. Може поговорити зі службою підтримки
-
anyway, дякую за відповідь
-
Нажаль тільки онлайн!😢
-
може тому що 2 апліканта - я та дитина?
-
Так! Можна сплатити безпосередньо після подачі усіх документів у консула в кабінеті.
-
У Ванкувері зараз мількають поодинокі місця на кінець 25го- початок 26го
-
Вітаю. Може хтось знає чи сам нещодавно мав подібний досвід: Є неповнолітня дитина, 17. На cuaet подавалися в 2022 році, тоді ще було 15 років, тому біометрію і медогляд не потрібно було робити при подачі. За час повноцінної дії програми в Канаду приїхати не було можливості. Зараз дитина планує приїхати, є тільки v1, ні стаді ні воркперміта відповідно немає, тобто листа про попередньо погоджений sp/ wp так як при подачі неповнолітніх навіть не було опції обрати шось інше окрім візітор візи. Дитина їде сама, батьки лишаються в Україні так як обоє військові. Житиме в Канаді з родичами. Відповідні документи на опікунство батьки нададуть. Зараз питання: 1) чи впустять в Канаду без біометрії і медогляду ? За оновленнями правилами наче відмінили можливість дітям не здавати біометрію в медогляд. Може хтось недавно летів і може підказати, як з цим справи. 2) чи є можливість отримати в аеропорту хоч якийсь дозвіл, хоча б на навчання, так як планується, що дитина ходитиме в останній клас до школи.