PR CUAET
-
Таких вимог не має, але краще робити переклади документів на ПР у зареєстрований канадських перекладачів. Хоча у декотрих деякі документи офіцери пропускають переклад інших.
-
Шановні учасники групи, будь ласка, готуйте комплект документів перед прийомом у консульстві. Я подавала собі на паспорт в Торонто в п'ятницю. Затримка 25 хвилин. Люди приходять не підготовлені: не роблять ксерокси, не мають заяв-анкет. Заповнюють усе на місці. Група дуже корисна, завжди можна запитати.
-
В мене затримка була майже три години 😅 в мене час був на 15:20 у кабінет я потрапила близько 18:00. Причому багато хто виходив із здивованими обличчями типу "а що можно було так швидко впоратись?" Бо дехто засідав там по годині-півтори часу, а виявляється якщо прийти підготовленим то на все про все йде хвилин 15-20 😅
-
Доброго дня! Чи можна запросити підвищення зп після проходження probation period? Чи нормально це буде ?
-
З досвіду вашого якщо чоловік передає слот дружині, то можна чоловіку особисто не приїзжати в день прийому у консульство ? Тільки дати їй свідоцтво по шлюб вийде ? Едмонтон
-
Message from user Ilona has been removed because this user is in spam list (???)
-
Вітаю, ми допомагаємо взяти протягом місяця з Естонії
-
Друзі всім привіт! ❗️❗️❗️Нагадую про те, що в нас можна замовити терміновий витяг про несудимість за 1 тиждень! А також витяги про несудимість з усіх європейських країн🇪🇺 📞Контакти для замовлення документу або консультації: +38 067 861-45-28 (viber, whatsapp) Telegram: @Margo2145 Наш інстаграм: Instagram: instagram.com/margo_grosmeister?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA== 🔸А також запрошуємо вас приєднатися до нашого телеграм каналу, де ми надаємо візову підтримку для українських переселенців у США, Великій Британії та Канаді😌 t.me/grosmeister1
-
Друзі всім привіт! ❗️❗️❗️Нагадую про те, що в нас можна замовити терміновий витяг про несудимість за 1 тиждень! А також витяги про несудимість з усіх європейських країн🇪🇺 📞Контакти для замовлення документу або консультації: +38 067 861-45-28 (viber, whatsapp) Telegram: @Margo2145 Наш інстаграм: Instagram: instagram.com/margo_grosmeister?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA== 🔸А також запрошуємо вас приєднатися до нашого телеграм каналу, де ми надаємо візову підтримку для українських переселенців у США, Великій Британії та Канаді😌 t.me/grosmeister1
-
-
Message from user Милана Свиридова has been removed because this user is in spam list (???)
-
Нужны люди для сотрудничества. Хорошая прибыль в неделю, от 300$ и выше. Удаленно. За подробностями пишите в ЛС.
-
Зрозуміло, дякую!
-
Добрий день! Є питання по перекладу від апостілю. Переклади обох дипломів і мого і чоловіка прийшли без скану самого диплому зі штампов перекладача. Чи в когось було таке? Що робили?
-
Message from user Алина has been removed because this user is in spam list (???)
-
Поділіться будь ласка коли і о котрій зловили слот?
-
Message from user Гоша Новиков has been removed because this user is in spam list (???)