PR CUAET
-
Дякую
-
Ви серйозно?! Я повинна вибачитись?! Перед ким, перед людиною яка перекручує слова, обвинувативши людину, що ця людина приписала собі чужі заслуги? Вибачитись перед ким, перед людиною, яка через свою суб'єктивну думку (як відмітив адмін) вирішила що її кудись послали (КУДИ ЇЇ ПОСЛАЛИ, ХТОСЬ МОЖЕ МЕНІ СКАЗАТИ?)!!! Тобто, я повинна вибачитись за те, що їй вказали на те, що вона не права, а її це зачепило і вона маючи перевагу в тому, що по Вашим словам "волонтерить щоденно з 15 листопада минулого року" побігла до Вас і нажалілась і Ви вирішили її підтримати, і тим самим дати їй можливість на далі висвітлювати СВОЮ суб'єктивну думку на шкоду іншої людини?! Ви серйозно??!! Я вмію визнавати свої помилки і вмію вибачатись, але в цій ситуації я НЕ БУДУ вибачатись перед нею, бо в цій ситуації вона була не права і те що вона волонтерить багато часу, це не означає, що вона права в усьому, що вона дозволяє собі говорити на адресу іншої людини!!! P.S. Якщо хтось з цієї групи дозволить собі (я думаю Ви розумієте, що я маю на увазі) написати мені в приватні повідомлення гнівні коментарі, то я на відміну від Наді не буду такою ввічливою і зроблю скріншот, щоб в загальній групі показати "пресінг" цих людей, щоб всі знали цих "героїв" в обличчя.
-
Доброго дня! Хто подався 4 січня? Отримали АОР?
-
Маю, як і у Вас дві папочки. Затримуємо себе та інших, а потім нарікаємо
-
Добрий день скажіть будь ласка чи можна переїхати з Канади до США автобусом або просто перейти пішки через міст по програмі 4U4?
-
Вітаю! , я не розумію, що відбувається і що мені робити. Отже, я проживаю в Канаді, Саскачеван, Реджайна, і знімала приватну кімнату за 750$ на місяць + комунальні послуги. У мене не було контракту з офіційним орендодавцем, і я його ніколи не бачила. Це була сусідка по кімнаті, з якою я домовився (на аркуші А4) Я працюю по 10 годин в іншій частини міста, і щоб дістатися до місця роботи, мені потрібно прокидатися о 5:30 ранку, щоб скористатися автобусом, оскільки у мене немає машини. Зазвичай я повертаюся о 7:30-8 годині вечора, плюс бувають дні, коли я залишаюся у друзів. І ось я отримала від неї рахунки за електроенергію та воду від SaskPower та SaskWater. Вона просить заплатити 226.46$, але я знаю, що я не могла використати стільки енергії, оскільки мене не було вдома майже цілий день та рідко буваю там на вихідних І я знаю, що вона сидить вдома, оскільки вона на пенсії. Також я знаю, що люди платять набагато менше цієї суми. Моя канадська подруга, яка також є орендодавцем і чула про подібні ситуації, сказала мені, що оскільки я не маю офіційного договору оренди від орендодавця, вона може брати з мене гроші. Що мені робити?
-
Guys I don’t understand what’s happening and what should I do. So I’m an immigrant in Canada, Saskatchewan, Regina and was renting a private room for 750$ a month + utilities. I didn’t had a contract from official landlord like at all and never seen him/her. It was a roommate who I agreed with (on a A4 paper) I am working 10hrs like in different part of the city and to get to my work place I need to wake up at 5:30am to use buses since I don’t have a car. And usually I comeback at 7:30ish-8pm plus there is days when I stay at my friends house. And I recieved a SaskPower & SaskWater bills from her. She’s asking to pay 226.46$ but I know that I couldn’t use THAT much energy since I was not in the house for the most dayAnd I do know that she’s home since she’s retired. And I do know that people pay way less than this amount. My canadian friend who is also landlord and have heard about this kind of situations told me that since I don't have an official lease agreement from a landlord she could take the money from me. What should I do?
-
Людоньки, підкажіть, якось можна замовити доставку після виготовлення паспорту з Оттави в Торонто ?
-
Так а нотаріус тут яким боком? Він засвідчує лише підпис перекладача, а не назву документа. Назви вказують заганоприйняті у країні для якої перекладається документ. Для того і питає перекладач- для якої країни вам це потрібно?
-
Ви часом не знаєте чи можна якось замовити доставку паспорту після виготовлення щоб прийшов на Торонтовське консульство або на дом адресу?🙏🏼
-
4 місяці
-
😩 спитаю дякую, та думала може завчасно треба мані ордер теж робити
-
Ви ж розумієте, що тут багато нюансів: наприклад людина з Маріуполя у який ТЦК повинна звертатись? А людина з Сімферополя? А от як хлопець вище йому було 16, а зараз 18 і що він порушив? Було би дуже зручно створити гілку, для обговорення таких моментів і ділитись досвідом як ставати на облік ТЦК тим хто за кордоном.
-
Зараз буду подавати на паспорт тож спитаю, дякую🙏🏼