PR CUAET
-
Маю, як і у Вас дві папочки. Затримуємо себе та інших, а потім нарікаємо
-
Добрий день скажіть будь ласка чи можна переїхати з Канади до США автобусом або просто перейти пішки через міст по програмі 4U4?
-
Вітаю! , я не розумію, що відбувається і що мені робити. Отже, я проживаю в Канаді, Саскачеван, Реджайна, і знімала приватну кімнату за 750$ на місяць + комунальні послуги. У мене не було контракту з офіційним орендодавцем, і я його ніколи не бачила. Це була сусідка по кімнаті, з якою я домовився (на аркуші А4) Я працюю по 10 годин в іншій частини міста, і щоб дістатися до місця роботи, мені потрібно прокидатися о 5:30 ранку, щоб скористатися автобусом, оскільки у мене немає машини. Зазвичай я повертаюся о 7:30-8 годині вечора, плюс бувають дні, коли я залишаюся у друзів. І ось я отримала від неї рахунки за електроенергію та воду від SaskPower та SaskWater. Вона просить заплатити 226.46$, але я знаю, що я не могла використати стільки енергії, оскільки мене не було вдома майже цілий день та рідко буваю там на вихідних І я знаю, що вона сидить вдома, оскільки вона на пенсії. Також я знаю, що люди платять набагато менше цієї суми. Моя канадська подруга, яка також є орендодавцем і чула про подібні ситуації, сказала мені, що оскільки я не маю офіційного договору оренди від орендодавця, вона може брати з мене гроші. Що мені робити?
-
Guys I don’t understand what’s happening and what should I do. So I’m an immigrant in Canada, Saskatchewan, Regina and was renting a private room for 750$ a month + utilities. I didn’t had a contract from official landlord like at all and never seen him/her. It was a roommate who I agreed with (on a A4 paper) I am working 10hrs like in different part of the city and to get to my work place I need to wake up at 5:30am to use buses since I don’t have a car. And usually I comeback at 7:30ish-8pm plus there is days when I stay at my friends house. And I recieved a SaskPower & SaskWater bills from her. She’s asking to pay 226.46$ but I know that I couldn’t use THAT much energy since I was not in the house for the most dayAnd I do know that she’s home since she’s retired. And I do know that people pay way less than this amount. My canadian friend who is also landlord and have heard about this kind of situations told me that since I don't have an official lease agreement from a landlord she could take the money from me. What should I do?
-
Людоньки, підкажіть, якось можна замовити доставку після виготовлення паспорту з Оттави в Торонто ?
-
Так а нотаріус тут яким боком? Він засвідчує лише підпис перекладача, а не назву документа. Назви вказують заганоприйняті у країні для якої перекладається документ. Для того і питає перекладач- для якої країни вам це потрібно?
-
Ви часом не знаєте чи можна якось замовити доставку паспорту після виготовлення щоб прийшов на Торонтовське консульство або на дом адресу?🙏🏼
-
4 місяці
-
😩 спитаю дякую, та думала може завчасно треба мані ордер теж робити
-
Ви ж розумієте, що тут багато нюансів: наприклад людина з Маріуполя у який ТЦК повинна звертатись? А людина з Сімферополя? А от як хлопець вище йому було 16, а зараз 18 і що він порушив? Було би дуже зручно створити гілку, для обговорення таких моментів і ділитись досвідом як ставати на облік ТЦК тим хто за кордоном.
-
Зараз буду подавати на паспорт тож спитаю, дякую🙏🏼
-
Це корисна інформація, дякую! Ви не знаєте, що можна зробити? Написати до підтримки?