PR CUAET
-
У мене точно так само🤷🏻♀️
-
В Отаві завжди беруть трубку
-
Це корисна інформація, дякую! Ви не знаєте, що можна зробити? Написати до підтримки?
-
Подзвоніть туди. Ви в Отаві подаєте так?
-
В мене тоже так само
-
Я дзвонила, на жаль, нічого. Тільки знову заповнювати форму і платити, Але тоді ви втрачаєте ваш appointment.
-
де? Я вже налаштувався і запасся попкорном 😎
-
Підкажіть електронну пошту консульства в Оттаві або номер телефону - від якої можна отримати відповідь. Вже декілька днів пишу-дзвоню і 0(
-
Іншого номера і пошти, які є на сайті, немає. Дзвоніть у визначений час і є шанс, що трубку візьмуть.
-
На основаниях, что продавец потерял деньги, которые теоретически мог заработать, а тем более если еще были оффери и он их отклонил. А если после этого еще долго продавал и моргидж платил, то и это учёл Там много может быть факторов, мы же всего не знаем
-
Еще и риелтор может подать, что недополучил свою комиссию
-
Он остаётся продавцу, правильно? После этого тот подаёт в суд и получает ещё и разницу между несостоявшейся, не по вине покупателей, сделкой и реальной. На каких основаниях?
-
@OstapBosak Привіт, а чи є якась інформація чи в нову програму включать noc42201 (group home worker - Social and community service workers)? також як ви вважаєти, коли слід очікувати відкриття цієї програми?
-
Мне кажется, если эта история реальная, то создал эту ситуацию брокер. Он видел, что протащил на пре апрувел, это же его работа. Сразу бы сказал нет и все. Тонкая грань между понятным желанием заработать и не втравить клиента в проблемы.
-
"I wore a very special dress today, but I still need someone who understands it to praise it."
-
В нас запис на сьогодні на паспорт в Оттаві, але посольство закрите. Вони взагалі працюють чи я чогось не знаю?
-
Есть в группе кто подавался в ноябре , декабре?
-
І вже черга на сайті😏
-
Була вже гілка про мобілізацію - там був такий срач ,заходили завжди 5-10 і просто писали всьо що їм в голову влізе, дезінформацію ...паніку наводили.
-
В 17 років вже вимагають резерв+? Чи поки з 18?
12 Jan 2024, 17:45
285331/445416
9 minutes ago