PR CUAET
-
Чи робити нову візу? Поїздка планується на новий рік
-
1-1.5 роки після подачі чи після АОР?
-
Доброго дня. Можливо вже хтось питав, але я не побачив. Скажіть будь ласка, за новою програмою оцінки Expression of Interest (EOI) не потрібно здавати IELTS or CELPIP? Чи достатньо мати CLB результат?
-
Спасибо
-
Так☺️, якщо є номер аплікації, то все повинно бути добре🙏, проте обов'язково запитуйте їх, чи бачать вони додані Вами документи
-
Скажіть будь ласка Я правильно розумію що якщо віза до травня 25 то і вʼїзд може бути до кінця строку візи?
-
Ці файли цілком можливо пройдуть нормально. Просто з затримками. В них на жаль зовсім не рідкість коли файли з черги кудись випадають
-
Умовно не ок звісно. Але суд це дорого, тому переважно поки рік хоча б не пройшов якісь драматичні дії робити переважно просто не вигідно
-
В нас навіть aor нема, це теж ок?
-
Якщо ви в лютому подавалися, то вам ще рано. Вони тільки зараз беруть в роботу заявки подані груднем
-
При подачі це не заповнюється. Лише коли статус Виготовлено але не доставлено. Сплачуйте і відправляйте у Консульство.
-
Подачі
-
Ні не потрібно - віза у вас до травня і в’їхати можна навіть в останній день діючої візи.
-
В мене досвід по іншій програмі і там коли дзвонила ,переходила по підказкам ,вносила дані і мені підтверджувала завжди-ваша заявка тут і дату коли подана. По цій програмі так не можна перевірити ? Чи навіть після подачі не приходить номер справи ?
-
Чому прохідний бал у Canadian Experience Class знову виріс?🤔 ☝️Давайте послухаєм думку Олега Шиндлера, ліцензованого імміграційного консультанта. А що думаєте ви із цього приводу? Діліться із нами в коментарях 💬
-
в Банфі 😂
-
Умови програм не змінилися, все потрібно що і раніше
-
Це для дітей 15000 на рік? А для дорослих?
-
О, а можна про це більш докладніше?
-
Нічого не можна зробити. Це загальне правило, яке прописане на сайті - змінити дату співбесіди можна лише впродовж року після оплати.
12 Jan 2024, 17:45
285485/438335
3 minutes ago