PR CUAET
-
можно просто податься на визу, когда текущая истечет. получить вп будет невозможно. если ваша мама живет в украине, то ей вп не нужен
-
Доброго дня. Чи знає хтось чи потрібно повідомляти в IRCC про зміну роботи? Чув різні версії і намагаюся розібратися. Заздалегідь дякую.
-
Вітаю. У моєї мами візітор віза до липня 2025, я хочу щоб вона наступного літа прилетіла, але ж відповідно її не впустять вже. Наскільки завчасно потрібно податись на нову візу, підкажіть будь ласка?
-
Ottawa (adult): Available slots on: 2024-10-30
-
Спасибо )
-
Підкажіть, будь ласка, як перевіряти статус? Заходимо на сайт, там тільки submitted. Хоча вже був запрос на біометрію. Здали 2,5 місяці тому. Може ми щось не так робимо?
-
Добрый день, скажите, а какого числа в марте?
-
canada.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/kuryerska-dostavka-pasporta-oformlenogo-u-konsulstvi і не забудьте прикріпити квитанцію про оплату
-
Так, вірю)))) Але б хотілось отримати паспорт до квітня наступного року)))
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка хто подавав на паспорт дитини, які повинні бути параметри фото?
-
Місяць то ще норма, повірте)
-
Есть разные адвокаты и есть разные RCIC (консультанты). У адвокатов цена в среднем выше. Есть адвокаты, которые иммиграцией занимаются постольку поскольку (т.к. одновременно они и criminal law делают, и real estate, и family law, и т.п.), и есть RCIC, у которых мало (или вообще нет) опыта с H&C. Конечно, в идеале надо брать специалиста, который именно специализируется на H&C + есть положительные отзывы о работе
-
Без різниці
-
Але з якої краще з credit?
-
Дякую всім за відповідь 🙏🏻 Де можливо знайти анкету для консульства Оттави ? (DHL) Можно просто заповнити її та відправити їм на пошту скан? Цього достатньо ?
-
Якщо шлюбу декілька місяців, може бути відмова? Краще подаватись по sponsorship?
-
может быть отказ, если не поверят в искренность отношений и заподозрят, что брак ради пр. точно такой же отказ может быть, если подаваться по спонсорству супругов.
-
Ні, навіщо нова заявка? Це ж платити треба ще раз. Зміни внести, почитайте там є як змінювати адресу
-
В якому ви місті і банк?
-
У нас так же. Биометрию сдали еще в январе и статус такой до сих пор висит.
12 Jan 2024, 17:45
285562/433783
3 minutes ago