PR CUAET
-
в Калгарі є Галина Міллер, вона якраз лоєр, дуже крута як спеціаліст. У неі своя команда консультантів. І бере в 3 рази дешевше ніж консультанти.
-
Так, до 12
-
Оооо, це та ще гра, якщо у вас дитина до 12 років.
-
Але ж рахується тільки на момент подачі 🥺
-
Подавайтеся, не чекайте, це через рік то все буде, вже як ніяк рік жити разом, то буде купа доказів. Офіцер у суд не захоче з вами йти
-
Как доказать им?
-
Я писала Україна - Ukraine скрізь. Перекладач теж писав скрізь Україна - Ukraine 🇺🇦 , ніяких республік, бо тут офіцери мозгами тронуться
-
если вы можете доказать, что ваши отношения не фейк, если офицер попросит, то подавайтесь.
-
Достатньо свідоцтва про шлюб. Чоловіку їхати не потрібно.
-
Что делать? Ждать и не подаваться сейчас?
-
я вам уже отвечала на этот же вопрос t.me/prcuaet/1783/275610
-
Імміграційні адвокати гуманітарку роблять від початку їхньої практики, я не придумала, а саме цікавилася для свого кейсу
-
У мене теж, з дітьми інвалідами
-
В мене є знайомі тут зі Львова що отримали ПР по гуманітарній
-
Лучше наперед им все отправить?
-
вы все еще ждете? 2ю анкету не подавали?
-
Гуманітарна програма завжди була останнім шляхом отримання ПР, якщо були відмови в інших. Тому цією програмою користувалися лише за підтримки спеціалістів. А потім приїхали українці і всі масово подали на цю програму. Ті хто з окупованих територій ще якось отримали. А от зі Львова і Києва отримають відмови.
-
це зависить від країни подачі. Як ми визнали на гіркому опиті, якщо подаватися з України то 420-470 днів з моменту подачі. А якщо б моя мама виїхала до Румунії, або мабуть Польши то було б два-три тижня.
-
с какой страны и сколько уже ждете?
-
Я колись працював в імміграційного адвоката, ми робили еміграцію бізнесменів, і доводилось трохи іншими справами займатись, типу спаузал спонсорування, Няні і Сиділки, і гуманітарні. Але я готував документи а перевірку вела еміграційний адвокат, вона зараз в Торонті свою практику веде
12 Jan 2024, 17:45
285582/439187
less than a minute ago